Τo Google Photos ένα χρόνο μετά

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των Google Photos, η online υπηρεσία αριθμεί 200 εκ. χρήστες.

Μπορεί στην αρχή να ήταν ένα μέρος του κοινωνικού δικτύου Google+, αλλά πλέον το Google Photos είναι μία ανεξάρτητη online υπηρεσία, η οποία βρίσκεται σε

λειτουργία μόνη της έναν ολόκληρο χρόνο. Μέσα σε αυτόν, έχει καταφέρει να προσελκύσει 200 εκατομμύρια χρήστες και να βοηθήσει να ανέβουν στο Διαδίκτυο περισσότερες από 24 δισεκατομμύρια selfies.

Τα στοιχεία αυτά είναι εντυπωσιακά, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς ότι μέσα στους πρώτους μήνες, η υπηρεσία Google Photos κατάφερε να προσελκύσει 100 εκατομμύρια χρήστες, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη και μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές για iOS και Android. Σύμφωνα με την Google, η υπηρεσία Google Photos έχει βοηθήσει τους χρήστες να ελευθερώσουν 13.7 Petabytes από τους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους των smartphones τους, μέγεθος που θα χρειαζόταν κανείς 424 χρόνια για να το δει όλο στην οθόνη του!

Σύντομα, οι κάτοχοι συσκευών Nexus εκτιμάται ότι θα έχουν στη διάθεσή τους απεριόριστο χώρο στο cloud για το ανέβασμα των φωτογραφιών τους στην αρχική τους ανάλυση μέσω Google Photos.

Keywords
Τυχαία Θέματα