Ήρθαν οι ομαδικές βίντεο-κλήσεις στο Skype!

Εφικτές θα είναι πλέον οι ομαδικές βιντεο-κλήσεις μέχρι 25 ατόμων μέσω της εφαρμογής Skype στα Android tablets και smartphones, σύμφωνα με τη Microsoft.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες που θέλουν να συμμετάσχουν στην ομαδική συνομιλία δεν περιορίζονται

ως προς τη συσκευή που θα χρησιμοποιήσουν. Με άλλα λόγια, μπορούν να «μπουν» στη συζήτηση ακόμα και εάν βρίσκονται μπροστά από laptop ή desktop PC, αρκεί να καλεστούν μέσω invitation από άλλο χρήστη.

Πρόκειται για μια λειτουργία που προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες της Δυτικής Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, ενώ μέχρι και το Μάρτιο θα διατίθεται δωρεάν και παγκοσμίως.

Το νέο feauture, που ενεργοποιείται για όσους έχουν κατεβάσει το Skype στη συσκευή τους, θα έχει ανάλυση 1080p και επιπλέον θα χαρακτηρίζεται από την ικανότητα εναλλαγής μεταξύ μπροστινής και πίσω κάμερας, ώστε ο χρήστης να χρησιμοποιεί όποια από τις δυο κάμερες επιθυμεί. Η HD ποιότητα εικόνας και η υψηλή ποιότητα ήχου σίγουρα θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των chats!

Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο της οθόνης εμφανίζεται αυτόματα ο συνομιλιτής, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα «καρφιτσώματος» άλλων συνομιλητών, ανεξαρτήτως εάν έχουν το λόγο ή όχι.

H Microsoft δεν είναι η πρώτη που ενεργοποίησε τις κλήσεις με group video στα smartphones. Το Google Hangoutsυποστηρίζει εδώ και καιρό τις βιντεο-κλήσεις με 10 άτομα. Βέβαια, οι 300 εκατ. χρήστες του Skype σίγουρα θα ενθουσιαστούν με αυτή την προσθήκη.

Πάρτε μια γεύση των ομαδικών Skype βιντεο-κλήσεων:

Keywords
Τυχαία Θέματα