Φακός – Tiny Flashlight: Χρησιμοποιεί το LED φλας σαν… φακό!

Μια απλή, δωρεάν και αρκετά χρήσιμη εφαρμογή που έχει κερδίσει αρκετούς Android χρήστες, αφού χρησιμοποιεί το LED φλας της φωτογραφικής του smartphone ως φωτεινό φακό.

Το app Φακός – Tiny Flashlight εκπέμπει πολύ έντονο φως στο σκοτάδι, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από διάφορα widgets και φωτισμούς οθόνης.

Υποστηρίζει την πλειοψηφία των smartphones και παράλληλα δεν κλείνει την πόρτα στα tablets.

Πηγές «φωτός»:

– Φακός LED φωτογραφικής μηχανής – Χρησιμοποιεί το φλας της φωτογραφικής μηχανής της συσκευής σας για να εκπέμψει δυνατό φως. Λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες συσκευές δεν έχουν φλας φωτογραφικής μηχανής. Σε αυτή την περίπτωση η επιλογή φλας led θα είναι απενεργοποιημένη, αλλά μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα από τους φωτισμούς οθόνης.

– Φωτισμός οθόνης – Αυτός είναι ο βασικός λευκός φωτισμός οθόνης, που είναι αρκετά φωτεινός για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως τη βασική επιλογή φωτισμού στην περίπτωση που η συσκευή σας δεν έχει φλας φωτογραφικής μηχανής ή στην περίπτωση που θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση μπαταρίας.

– Προειδοποιητικά Φώτα, Φώτα Αστυνομίας, Έγχρωμος Φωτισμός, Κώδικας Μορς, Κείμενο σε Μορς κ.α. μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://tinyflashlight.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight

Keywords
Αναζητήσεις
φακος apps
Τυχαία Θέματα