Διαγωνισμός ESET για τους Έλληνες Φιλάθλους του Μουντιάλ

Την ευκαιρία να απολαύσει τον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014 σε τρισδιάστατη ρεαλιστική εικόνα και ήχο κινηματογραφικής ποιότητας θα έχει ένας τυχερός Φίλαθλος του Μουντιάλ, διασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό που διοργανώνει η ESET Hellas με δώρο μία «έξυπνη» 3D τηλεόραση Samsung 55 ιντσών.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι

χρήστες, που θα επιλέξουν κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ 2014, και, συγκεκριμένα από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2014, να θωρακίσουν το desktop, laptop ή Android smartphone τους με ένα προϊόν από τη σειρά λύσεων της ESET για οικιακή χρήση, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση, που θα αναδείξει το νέο κάτοχο μίας Samsung 3D LED F6400 Full HD. Ο διαγωνισμός ισχύει για αγορές νέων άδειων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της ESET Ελλάδος και Κύπρου (https://shop.esetgr.com/). Κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με όσες άδειες επιθυμεί. Κάθε άδεια για ένα χρήστη αντιστοιχεί με μια συμμετοχή, ενώ άδειες για περισσότερους χρήστες αντιστοιχούν σε συμμετοχές ίσες με τον αριθμό των χρηστών.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των εξής προϊόντων: ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus, ESET Mobile Security, ESET Cybersecurity Pro, ESET Cybersecurity, ESET NOD32 Antivirus for Linux και τα ESET Multi-Device Security Pack. Πρόκειται για λύσεις της ESET για οικιακή χρήση, που, βασισμένες στο πασίγνωστο NOD32, περιλαμβάνουν νέα τεχνολογία για να εμποδίζει το κακόβουλο λογισμικό, το οποίο είναι ανθεκτικό σε παραδοσιακές μεθόδους εντοπισμού. Οι συγκεκριμένες λύσεις δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους οπαδούς του Μουντιάλ να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω live streaming με ασφάλεια, και κυρίως, απολαμβάνοντας την πλήρη ισχύ του υπολογιστή, χωρίς καθυστερήσεις στη σύνδεση, λόγω των χαμηλών απαιτήσεων του συστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα