Αναβάθμιση του Skype για Android

Η Microsoft ανακοίνωσε μία μεγάλη αναβάθμιση που αφορά το Skype για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, ειδικότερα τις συσκευές της κατηγορίας tablet.

Η νέα έκδοση 4.4 του Skype

είναι διαθέσιμη για download από το Google Play. Στο νέο Skype για Android tablets έχει ενσωματωθεί νέο περιβάλλον χρήσης, με τη Microsoft να υποστηρίζει ότι έχει δοθεί έμφαση στις συζητήσεις, προβάλλοντας τις πιο πρόσφατες κλήσεις και chats.

Μία άλλη αξιοσημείωτη αναβάθμιση στη νέα έκδοση είναι ότι έχουν προστεθεί η ποιότητα και η απόδοση που απολάμβαναν οι χρήστες της έκδοσης 4.0, πάντα σύμφωνα με το Skype. Έτσι, οι χρήστες συσκευών Android θα απολαμβάνουν ό,τι και οι υπόλοιποι χρήστες του Skype από άλλες πλατφόρμες.

Επίσης, οι χρήστες του Android θα έχουν βελτιωμένη ποιότητα βίντεο-κλήσεων, αφού η Skype υποστηρίζει ότι έχει επιτύχει αναβάθμιση της ανάλυσης τουλάχιστον κατά τέσσερις φορές σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις.

Άλλες βελτιώσεις του Skype 4.4 for Android:
- Βελτίωση προσβασινότητας με πλήρη υποστήριξη για την TalkBack screen reader
- Αναβαθμίσεις σχετικά με τις εισερχόμενες κλήσεις
- Επιπρόσθετες αλλαγές σχετικά με την ποιότητα του ήχου
- Βελτιώσεις στην προβολή, κατά την αλλαγή προσανατολισμού της συσκευής

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αναβάθμιση του Skype for Android και έρχεται σε μια προσπάθεια της Microsoft να βελτιωθεί απέναντι στον ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα Hangouts της Google.

Keywords
Τυχαία Θέματα