To App Inventor μετακομίζει στο MIT

Η Google ανακοίνωσε στο App Inventor Announcement Forum πως θα σταματήσει την υποστήριξη του project «App Inventor»  στις 31/12/2011. Ταυτόχρονα, ίδρυσε το Center for Mobile Learning στο MIT Media Lab, όπου και θα φιλοξενηθεί εκ νέου το «App Inventor»

κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία πρότεινε σε όσους χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη, εύχρηστη πλατφόρμα για τη δημιουργία Android εφαρμογών να αντιγράψουν τα δημιουργήματά τους από το appinventorbeta.com μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς νομικά της απαγορεύεται να μεταφέρει αυτόματα όλα τα projects στο νέο ηλεκτρονικό σπίτι του «App Inventor».  Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της υπηρεσίας, για να διατηρήσετε τα  App Inventor projects σας και να τα μεταφέρετε αργότερα στο site του MIT, αρκεί ένα κλικ στο κουμπί «Download All Projects» στη σελίδα «My Projects».  Παράλληλα, στις αρχές του 2012 η Google θα θέσει στη διάθεση του κοινού το σύνολο του πηγαίου κώδικα του «App Inventor» με open source άδεια, ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να μελετήσει ή να παραλλάξει το εν λόγω project. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα App Inventor user forums (http://appinventorbeta.com/forum/) και το http://mobilelearning.mit.edu/ για το μέλλον του «App Inventor» στο MIT.

Αν πάλι δεν έχετε ενημερωθεί για το τι ακριβώς είναι το «App Inventor», ανατρέξτε εδώ: http://www.allaboutandroid.gr/?p=185

Keywords
Τυχαία Θέματα