The Room 2: Το πιο «εθιστικό» game μυστηρίου στο Google Play

Λίγοι είναι οι Android χρήστες που δεν αποθεώνουν το παιχνίδι γρίφου The room 2. Πρόκειται για ένα game γεμάτο μυστήριο με αξιοζήλευτο gameplay, έξυπνους γρίφους και εντυπωσιακά γραφικά. Η οπτική εμπειρία που προσφέρει είναι τόσο υψηλή που θα μπορέσετε σχεδόν να «αισθανθείτε» την επιφάνεια κάθε αντικειμένου.

Αναζητήστε τα κρυμμένα μυστικά των δωματίων και προσπαθήστε να λύσετε

τους γρίφους του The room 2, χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη σας. Η επιτυχία του δεν είναι τυχαία, αφού έπειτα από 126 χιλιάδες βαθμολογήσεις έχει συγκεντρώσει μέσο όρο 4.9 με άριστα το 5.

Στην πράξη, ο παίκτης έχει ως στόχο να λύσει το μυστήριο ενός επιστήμονα που είναι γνωστός με τα αρχικά «AS» μέσα από μια σειρά ενδείξεων.

Όλη αυτή η διαδικασία, βέβαια, με τα αντικείμενα να έχουν λεπτομερή θέση και η υπέροχη μουσική υπόκρουση, που προσαρμόζεται ανάλομα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, να σας βάζει αυτόματα στην «καρδιά» του γρίφου.

Με άλλα λόγια, ακόμα και εάν παίζετε το παιχνίδι στο Android smartphone ή tablet σας θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε μπροστά στο PC, καθώς θα σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.fireproofgames.com/help/android-the-room-two

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FireproofStudios.TheRoom2

Keywords
Τυχαία Θέματα