SteelSeries Mobile Gaming Controller: Ελευθερία στα παιχνίδια σας

Το SteelSeries Free Mobile Gaming Controller είναι ένα ασύρματο Bluetooth χειριστήριο, σχεδιασμένο να φέρνει την ελευθερία κινήσεων στις android συσκευές σας. Ελαφρύ αλλά αρκετά συμπαγές και πλήρως εργονομικό, θα νομίζετε ότι έχετε στα χέρια σας ένα πανάκριβο χειριστήριο, χωρίς να του λείπει τίποτα. Συνδέεται κατευθείαν με την κινητή σας

συσκευή μέσω Bluetooth και διαθέτει κουμπιά χειρισμού παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι Nintendo και PlayStation. Θα βρείτε ένα Dpad κουμπί στα αριστερά, τέσσερα κουμπιά στα δεξιά, κουμπί επιλογών και έναρξης στη μέση, 2 μικρά αναλογικά sticks και 2 κουμπιά στη ράχη του χειριστηρίου.

Χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και θα σας χαρίσει περίπου 20 ώρες σε νορμάλ συνθήκες παιχνιδιού και 10 ώρες ασταμάτητου gamimg. Με τη λειτουργία power saver το χειριστήριο θα απενεργοποιηθεί σε τρία λεπτά αν δεν το χρησιμοποιήσετε στο ενδιάμεσο. Φορτίζεται πολύ εύκολο σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας ή του android σας. Μπορείτε ακόμα να το φορτίζεται και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα