Sony Xperia Z5: Design και κάμερα σε… άλλες διαστάσεις!

Η Sony «δείχνει τα δόντια της» στο χώρο των high-end συσκευών, με ένα αδιάβροχο, γρήγορο οκταπύρηνο κινητό που χάρη στην κάμερα νέας γενιάς, θα σας χαρίσει τέλειες λήψεις.

Το Xperia Z5 της Sony θέτει νέα όρια στις δυνατότητες των φωτογραφικών smartphones, αφού με τον αισθητήρα Exmor RSTM

των 23MP, προσφέρει λήψεις βγαλμένες σαν… από ψηφιακή! Συνοδεύεται από αστραπιαία αυτόματη εστίαση (0,037 sec) και pulse LED flash για βραδινές λήψεις.

Παράλληλα, η λειτουργία 5x clear image zoom θα σας αφήσει να… έρθετε πέντε φορές πιο κοντά στο πλάνο, χωρίς να χάσετε την ποιότητα εικόνας. Την ίδια στιγμή, θα μπορείτε τραβήξετε 4Κ βίντεο, χωρίς να φοβάστε τους κραδασμούς, χάρη στη λειτουργία Intelligent Active Mode. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και η selfie κάμερα Exmor R που φτάνει τα 5MP.

Ωστόσο, το Android κινητό δεν μένει στη φωτογράφιση, αφού διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 και μνήμη RAM των 3GB που θα ικανοποιήσουν τους gamers και όσους αγαπούν το multitasking. Ξεκλειδώστε το, ακουμπώντας το δάχτυλό σας πάνω στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και χαρείτε το 4G σερφάρισμα στην 5.2 ιντσών Triluminos οθόνη που ακολουθείται από Full HD ανάλυση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι άνετο στο κράτημα (με προστασία από νερό και σκόνη) και είναι σχεδιασμένο με μεταλλικό σκελετό και γυαλί με αμμοβολή στο πίσω μέρος. Οσον αφορά στην μπαταρία, αντέχει τουλάχιστον για δυο ημέρες, χάρη στην έξυπνη διαχείριση ενέργειας της Sony.

Ο ήχος «υπογράφεται» από την τεχνολογία High-Res Audio που αναπαράγει υψηλές συχνότητες ήχου, προσφέροντας στις playlists σας την ποιότητα ενός studio.

Oθόνη
5.2 ιντσών, Full HD Triluminos, ανάλυσης 1920×1080 pixels,
16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό
Android 5.1 Lollipop

Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset Qualcomm Snapdragon 810 βρίσκεται Quad Core Cortex-A53 που «τρέχει» στα 1.5GHz και Quad Core
Cortex-A57 που «τρέχει» στα 2GΗz, μνήμη RAM 3GB

Αποθηκευτικός χώρος
32GB

Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 23MP Exmor R με Hybrid Auto Focus, pulse LED flash και δυνατότητα λήψης 4K video, εμπρόσθια 5MP Exmor R

Μπαταρία
Li-Ion 2900 mAh

Extras
WiFi, Bluetooth 4.1, NFC, Α-GPS

Διαστάσεις
146x72x7,3 χιλ.

Βάρος
154 γρ.

Δίκτυο
4G

Θετικά
Οι πιο… επαναστατικές κάμερες της Sony
Προστασία από το νερό και τη σκόνη

Αρνητικά
Θα θέλαμε 4Κ ανάλυση οθόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα