Pushbullet

Το Pushbullet εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή σας, έτσι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά μία ειδοποίηση. Το Pushbullet σας δίνει την δυνατότητα να προωθείτε ειδοποιήσεις στον εαυτό σας και στους φίλους σας!

Γιατί να στέλνετε ειδοποιήσεις με το Pushbullet; Γιατί είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να στείλετε σχεδόν οτιδήποτε στο κινητό σας ή στους φίλους σας. Τι μπορείτε να προωθήσετε με το Pushbullet; Μπορείτε να στείλετε συνδέσμους, εικόνες, αρχεία, λίστες, σημειώσεις και πολλά άλλα κατευθείαν στην γραμμή ειδοποιήσεων του κινητού σας, του υπολογιστή σας ή

σε κάποιο φίλο ή φίλη πολύ γρήγορα.

Είναι απλό! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε κάτι από τον υπολογιστή σας στο κινητό σας ή από το κινητό σας στον υπολογιστή σας. Επίσης είναι τέλειο για να στέλνετε κάτι από μία συσκευή Android σε μία άλλη ή ακόμη και σε φίλους ή φίλες!

Με την αποστολή ενός αρχείου με το Pushbullet, γίνεται αυτόματα η λήψη του και σας περιμένει ως μία ειδοποίηση. Πατώντας στην ειδοποίηση, το αρχείο ανοίγει αμέσως, έτσι δεν θα χρειάζεται να ψάξετε ξανά για αυτό το αρχείο στο e-mail σας ή στους φακέλους του Dropbox σας.

Με το Pushbullet μπορείτε ακόμη να προωθήσετε συνδέσμους κατευθείαν στην γραμμή ειδοποιήσεων του κινητού σας. Μετά απλά πατήστε την ειδοποίηση για να μεταφερθείτε στον σύνδεσμο. Αντί να χρειάζεται να αναζητήσετε μια διεύθυνση ξανά στο τηλέφωνό σας, αφού την βρήκατε στον υπολογιστή σας, μπορείτε απλά να προωθήσετε τη διεύθυνση στο τηλέφωνό σας. Η ειδοποίηση θα ανοίξει κατευθείαν τους Χάρτες Google, με αποτέλεσμα η πλοήγηση προς αυτήν τη διεύθυνση να γίνεται πολύ εύκολη.

Το Pushbullet σας επιτρέπει να λάβετε τον έλεγχο της γραμμής ειδοποιήσεων σας, καθιστώντας εύκολο να βάλετε οτιδήποτε θέλετε εκεί. Είναι τόσο χρήσιμο να δημιουργείτε αυτές τις έξυπνες ειδοποιήσεις, μετατρέποντας την γραμμή ειδοποιήσεων ως το καλύτερο μέρος για να στείλετε στον εαυτό σας υπενθυμίσεις ή πράγματα στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση αργότερα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.pushbullet.com
Αποκτήστε την από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android

Keywords
Τυχαία Θέματα