Nike+ Running: Mία εξελιγμένη εμπειρία τρεξίματος.

Το μεγαλύτερο running club  στον κόσμο παρουσιάζει την ανασχεδιασμένη εφαρμογή Nike+ Running, εμπλουτοσμένη με πολλά νέα χαρακτηριστικά, διαθέσιμη και για Android!

Η εφαρμογή Nike+ Running εξελίσσεται προσφέροντας σε περισσότερους δρομείς τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να μετρούν, να συγκρίνουν

και να μοιράζονται τα στοιχεία των διαδρομών τους με χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η νέα εμπειρία Nike+ Running παρακινεί τους δρομείς χάρη στα  νέα χαρακτηριστικά και τη διευρυμένη πρόσβαση στην κοινότητα NIKE+, η οποία μεγαλώνει διαρκώς και διαθέτει περίπου 7 εκατομμύρια μέλη από το 2006 που άρχισε να λειτουργεί.

Οι δρομείς σε όλο τον κόσμο μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση μέσω της ανασχεδιασμένης εφαρμογής Nike+ Running για το iPhone, και της ολοκαίνουριας εφαρμογής Nike+ Running για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android, την ταχύτερη απόδοση και τις εξυπνότερες λειτουργίες μέσω του νέου  nikeplus.com, καθώς και βελτιωμένες δυνατότητες κοινοποίησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης -όλα μέσα στο πλαίσιο του εξελισσόμενου οικοσυστήματος προϊόντων Nike+ Running.

“Η εμπειρία της εφαρμογής Nike+ Running είναι ένας από τους πιο εξατομικευμένους τρόπους με τους οποίους βοηθούμε και παρακινούμε το δρομέα,” δήλωσε ο Jayme Martin, Vice President, Global Category Running “Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο που θα φέρει την εμπειρία του τρεξίματος σε ένα νέο επίπεδο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, τη συμμετοχή, την κοινοποίηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την παροχή γνώσεων με βάση τα δεδομένα.”

Επέκταση στις κινητές συσκευές

Η εξέλιξη των κορυφαίων προϊόντων Nike+ Running είναι η ανασχεδιασμένη εφαρμογή Nike+ Running (η οποία ονομαζόταν Nike+ GPS App). Εκτός από τις σημαντικές αναβαθμίσεις στην έκδοση για συσκευές iPhone, η Nike έχει κυκλοφορήσει την εφαρμογή Nike+ Running για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Και οι δύο εφαρμογές διατίθενται δωρεάν και επιτρέπουν στους δρομείς να παρακολουθούν, να κοινοποιούν και να συγκρίνουν τα στοιχεία των διαδρομών τους – και όλα αυτά στα πλαίσια μιας εύχρηστης εμπειρίας για το χρήστη.

«Η επέκταση του NIKE+ σε πολλαπλές πλατφόρμες κινητών συσκευών θα μας επιτρέψει να εξυπηρετούμε περισσότερους δρομείς από ποτέ. Ακόμα πιο πολλοί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία του NIKE+, καθώς  πρόκειται για μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή για την κοινότητα των δρομέων,» είπε ο Stefan Olander, Vice President, Digital Sport. Η εφαρμογή Nike+ Running διαθέτει ένα καινούριο, εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού – προσαρμοσμένο και βελτιστοποιημένο για κάθε λειτουργικό σύστημα – το οποίο περιλαμβάνει αρκετές νέες δυνατότητες για τους δρομείς. Η πλοήγηση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος είναι απρόσκοπτη και απλή και επιτρέπει στους δρομείς να ελέγχουν εύκολα τα σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τις διαδρομές τους, να βλέπουν την πρόοδό τους σε χάρτη μέσω GPS, να αλλάζουν τραγούδια ή να λαμβάνουν ηχητικές ανταποκρίσεις χωρίς να χάνουν ούτε βήμα.

Ο σχεδιασμός και των δύο εφαρμογών επικεντρώθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα