NOMOS: Αποκλειστά στο δίκτυο της Vodafone

Τώρα οι κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής NOMOS για Android Tablet και smartphones αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Vodafone. Τι είναι το ΝΟΜΟS; Μια σύνοψη των περιεχομένων θα βρείτε παρακάτω:

Σύνολο Ελληνικής Νομοθεσίας Κωδικοποιημένης, με παροχή ισχύοντος – προϊσχύσαντος δικαίου και διασύνδεση
αφενός των εξουσιοδοτικών διατάξεων Νομοθετημάτων με τα κατά εξουσιοδότηση αυτών εκδοθέντα Διατάγματα και Υπουργικές Αποφάσεις και αφετέρου με την ερμηνευτική ή σχετική νομολογία, νομική αρθρογραφία και γνωμοδοτήσεις του ΝΣΚ.Δίκαιο της Ε.Ε στην ελληνική γλώσσα μέσω της ενσωματωμένης στη ΝΟΜΟΣ βάσεως δεδομένων CELEX της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.Σημαντική Νομολογία όλων των δικαστηρίων από το έτος 1980 περίπου μέχρι σήμερα.Αποδελτιωμένη (από 35 νομικά περιοδικά) σε περιλήψεις νομική αρθρογραφία (άρθρα, μελέτες) των τελευταίων 30 περίπου ετών πλέον πρόσθετου υλικού όπως π.χ. οι γνωμοδοτήσεις του ΝΣΚ, Εγκύκλιοι του Υπουργείου Οικονομικών κλπ.Νομολογία ΔΕΚ βάσει της βάσεως CELEX που είναι ενσωματωμένη στη ΝΟΜΟΣ.

Για την πρόσβαση στην εφαρμογή, χρειάζονται οι κωδικοί χρηστών της ΝΟΜΟΣ. Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο στο δίκτυο της Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1032Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nikoskor.android
Keywords
Τυχαία Θέματα