MLS iQTalk Wave 4G: Τα κάνει όλα από… απόσταση!

Τo MLS iQTalk Wave 4G Dual Sim είναι ένα κομψό και άκρως οικονομικό smartphone που ενσωματώνει τεχνολογία 4G για γρήγορη πλοήγηση στο internet. Παράλληλα, η γνωστή πλέον MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Με οθόνη 5″ HD Capacitive Multitouch και ανάλυση 1280 x 720 pixels μπορείς να απολαμβάνεις τέλειες εικόνες και αίσθηση λειτουργίας.

Ακόμη

η camera των 8 MP, με υποστήριξη αυτόματης εστίασης και φλας, αποτελεί την ιδανική λύση για τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη. Η μπροστινή των 3 Megapixel είναι η ιδανική camera για selfie, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Με μνήμη 8 GB και δυνατότητα επέκτασης έως τα 32 GB, με μια κάρτα microSD, παρέχει όλον εκείνο τον απαραίτητο χώρο για αποθήκευση multimedia αρχείων, ενώ το 1 GB της μνήμης RAM επιτρέπει την αξιόπιστη και… χωρίς κολλήματα εκτέλεση όων των λειτουργιών. Όλα αυτά σε έναν τέλειο συνδυασμό με τον επεξεργαστή Quad Core 1.0 GHz.

Ακόμη, τo MLS iQTalk Wave 4G Dual Sim ενσωματώνει την έκδοση Android 5.1 της Google, για απόλυτη ελευθερία κινήσεων και άπειρες δυνατότητες.

Με βάρος μόλις 137 g, μοναδικό design, τετραπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 4G για πολύ γρήγορο σερφάρισμα παντού, πίσω κάμερα 8ΜΡ με υποστήριξη αυτόματης εστίασης και φλας αλλά και δυνατότητα λήψης HD video, μπροστινή κάμερα 3ΜΡ για βιντεοκλήσεις, Android 5.1, το MLS iQTalk Wave 4G Dual Sim θα γίνει το νέο σου κινητό.

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Το MLS IQTalk Wave 4G Dual Sim προσφέρει μοναδικές λειτουργίες αναγνώρισης φωνής για αναζήτηση στο Google (Talk&Search), στο YouTube (Talk&Watch for YouTube) ή όπου αλλού, καθώς και πραγματοποίηση κλήσεων ή υπαγόρευση και αποστολή SMS χωρίς να άγγιγμα της οθόνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα