LG και Stavento knock*άρουν και ραπάρουν

Η πρωτότυπη προωθητική ενέργεια της LG ‘knock*άρω και ραπάρω’ που διήρκεσε έναν ολόκληρο μήνα στο Athens Metro Mall ολοκληρώθηκε εντυπωσιακά με μια μεγάλη συναυλία των Stavento και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που διασκέδασε και τραγούδησε μαζί τους για πάνω από μία ώρα με αμείωτη ενέργεια. Γνωστά τραγούδια, ρίμες αλλά και ένας μεγάλος διαγωνισμός ήταν μόνο μερικά από αυτά που συνέβησαν σε αυτό το αναπάντεχο μουσικό event της LG.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός

Μαίρη Ρετσίνα έδωσε τις οδηγίες και 8 ζευγάρια, πήραν τις θέσεις τους για να διαγωνιστούν για τον πιο επιτυχημένο δημιουργό αυτοσχέδιων στίχων. Οι 16 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κάνουν ρίμες με τη λέξη Knockάρω και να συμπληρώσουν τις φράσεις που τους δόθηκαν. Το κοινό δέχτηκε με ενθουσιασμό τους «παίχτες» και με την ένταση των χειροκρότημάτων τους αναδείχτηκε η νικήτρια, που έφυγε με ένα ολοκαίνουριο LG L90 και μοιράστηκε τη χαρά της με όλους τους φίλους της στα social media.

Μετά το διαγωνισμό στη σκηνή βρέθηκαν οι Stavento που ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη. Με τις γνωστές τους μελωδίες και ένα ενθουσιασμένο κοινό, το πάρτι κράτησε πάνω από μία ώρα αφού ούτε οι Stavento ούτε εκείνοι που είχαν έρθει να τους ακούσουν ήθελαν να τελειώσει αυτή η βραδιά. Γνωστά τραγούδια, πολύς χορός αλλά και η μοναδική επαφή του συγκροτήματος με το κοινό, δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη βραδιά με το εμπορικό κέντρο να παραμένει γεμάτο μέχρι αργά το βράδυ!

Keywords
Τυχαία Θέματα