FITAPP GPS: Προσωπικός προπονητής

Τρέξτε, τρέξτε, τρέξτε! Αυξήστε τα επίπεδα της υγείας σας και χάστε βάρος με την βοήθεια της εφάρμογής για τρέξιμο FITAPP GPS ή απλά, καταγράψτε τις θερμίδες που καίτε και μείνετε σε φόρμα!

Θα θέλατε…;
★ Να συγκρίνετε διαφορετικά είδη άσκησης (τρέξιμο, περπάτημα, τζόκινγκ) και να καταγράψετε τη δραστηριότητα σας μέσω GPS;
★ Μια εφαρμογή που να σας παρακινεί και να ενθαρρύνει την προσπάθεια σας για απώλεια βάρους;
★ Να ξέρετε πόσες θερμίδες καίτε;
★ Να βελτιώσετε το σώμα και την υγεία σας;

Τέλεια! Η FITAPP είναι η ιδανική εφαρμογή για εσάς και

είναι μια 100% δωρεάν εφαρμογή καταγραφής της άσκησης σας!

Η FITAPP είναι ο προσωπικός γυμναστής σας, καθώς περιλαμβάνει ημερολόγιο υγείας και μπορείτε το χρησημοποιήσετε σε πολλές δραστηριότητες και αθλήματα, όπως τρέξιμο, τζόκινγκ, ποδηλασία (και ποδηλασία βουνού), πατινάζ, πεζοπορία, σκί αντοχής και πολλά άλλα. Επιπλέον σας βοηθάει να χάσετε βάρος και μετρά τις θερμίδες σας, έτσι ώστε να φτάσετε το σωματικό βάρος που επιθυμείτε.
Μέσω GPS μπορείτε πολύ εύκολα να καταγράψετε την δραστηριότητα σας, να την αποθηκεύσετε στο ημερολόγιο σας και να ανατρέξετε σε αυτήν όποτε θέλετε. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές άσκησης και υγείας, η FITAPP καταγράφει μέσω GPS την ακριβή τοποθεσία άσκησης και εξοικονομεί μπαταρία στο κινητό σας καθώς τρέχετε, κάνετε τζόγκινγκ ή περπατάτε.

Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή fitness σας παρέχει μια ακριβή σύνοψη των θερμίδων που κάψατε, την απόσταση και το ρυθμό, την ώρα που τρέχετε. Με την εφαρμογή FITAPP μπορείτε επίσης να συγκρίνετε διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων. Αυτή η λειτουργία σας βοηθάει να ελέγχετε όλες τις δραστηριότητες σας μέσω GPS και να βλέπετε πόσες θερμίδες κάψατε. Επίσης, παρέχει μια αναλυτική σύνοψη του βάρους σας που σας βοηθάει με την απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Η FITAPP είναι ο προσωπικός σας προπονητής. Σας συνοδεύει όταν θέλτε να βελτιώσετε την υγεία σας, να χάσετε βάρος, να αυξήσετε την αντοχή σας ή να φτάσετε τους προσωπικούς σου στόχους για να είστε σε μία καλή φόρμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ FITAPP ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ:
★ Μέτρηση μέσης και μέγιστης ταχύτητας
★ Μετρητής θερμίδων
Ημερολόγιο φόρμας και υγείας και στατιστικά από τις δραστηριότητες σας μέσω του GPS
★ Φωνητική λειτουργία (θερμίδες, απόσταση, τρέχουσα ταχύτητα, μέση ταχύτητα)
★ ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος) υπολογιστής

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps

Keywords
Τυχαία Θέματα