Check in σε πτήσεις από…. το Messenger;

Η KLM είναι η πρώτη αεροπορική που συμφώνησε!

Πλέον το Facebook Messenger δεν θα αποτελεί μόνο «χώρος» για chatting με κείμενο και βίντεο ή gaming (σκάκι και μπάσκετ), αλλά θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

Όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του Messenger, η αεροπορική εταιρεία

KLM θα επιτρέπει τo check in σε πτήσεις των Ολλανδικών Αερογραμμών μέσω του app. Οι χρήστες αρκεί να κατεβάσουν ένα πρόσθετο plug-in από το site της εταιρείας και θα δέχονται όλα τα στοιχεία της πτήσης τους, όπως επίσης και την e-κάρτα επιβίβασης… απευθείας από το Messenger.

Επίσης, σε περίπτωση ανάγκης, ο επιβάτης θα είναι σε θέση να μιλήσει μέσω Messenger μηνυμάτων και με εκπρόσωπο της εταιρείας, ώστε να του λυθούν τυχόν απορίες για την πτήση.

Πάντως, σύμφωνα με τον επικεφαλή του Messenger, David Marcus, η KLM αποτελεί απλώς την αρχή σε μια τέτοια προσπάθεια, αφού το Facebook ετοιμάζει συνεργασίες και με άλλες αεροπορικές, ώστε να απλοποιήσει τη διαδικασία check-in. Άλλωστε, όπως δήλωσε ο ίδιος, περίπου το 80% των επιβατών που επιλέγουν τις αμερικανικές αερογραμμές έχει κατεβάσει το Messenger στο κινητό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα