CAT S40: Σκληροτράχηλο όσο δεν πάει!

Ακόμα και εάν περάσει τα πάνδεινα θα βγει… αλώβητο. Το CAT S40, όχι μόνοδεν “κόβεται” στα τεστ αντοχής, αλλά δεν κάνει εκπτώσεις και στην ποιότητα της μπαταρίας του.

Η Caterpillar επιστρέφει στο προσκήνιο με το υπερανθεκτικό CAT S40 που εγγυάται ότι θα επιβιώσει μετά από ισχυρές προσκρούσεις ή βύθιση στο νερό. Με άλλα λόγια, χαρακτηρίζεται

ως το ιδανικό smartphone για τους πιο extreme τύπους ή όσους δουλεύουν σε δύσκολο περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, έχει πιστοποίηση IP68 και MIL-STD-810G για αντοχή σε βάθος ενός μέτρου για μια ώρα, σε πτώσεις από 1.8 μέτρα, σε σκόνη και σε θερμοκρασίες από -25°C έως 55°C. Έτσι, δεν πρόκειται να “κολλήσει” πουθενά, είτε εργάζεστε σε οικοδομή, είτε είστε τύπος των extreme sports.

Στα “ατού” του CAT S40 σημειώνεται ότι η προστασία Gorilla Glass 4 (αντιχαρακτική προστασία) της 4,7» οθόνης του, ανάλυσης 960 x 540 pixels, η οποία λειτουργεί και με βρεγμένα χέρια ή γάντια. Αξίζει, βέβαια, να αναφερθεί ότι η φωτεινότητά της δεν αλλοιώνεται σε περίπτωση που βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο χάρη στην τεχνολογία Super Bright.

Είναι εφοδιασμένο με τετραπύρηνο Snapdragon 210 επεξεργαστή της Qualcomm και 1GB μνήμη RAM, ενώ διαθέτει δυο κάμερες των 8MP με LED flash και 2MP στην μπροστινή του όψη. Πέρα από τη δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD, η Android συσκευή χωρά αρχεία μέχρι 16GB, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα κάρτα μνήμης micro SD. Με άλλα λόγια, προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Εξέχον σημείο του θεωρείται η ειδική μπαταρία λιθίουτου (3000mAh)για να μιλάτε έως και 18 ώρες χωρίς να αγχώνεστε για τα ποσοστά ενέργειας του. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο χρόνος αναμονής της φτάνει έως και τις 39 ημέρες!

Τέλος, για τους λάτρεις των εφαρμογών και του ίντερνετ, το CAT S40 οδηγεί προς το 4G δίκτυο και το κατέβασμα apps του Google Play, γεγονός που το μετατρέπει σε ένα πολυ-εργαλείο.

Bullitt rugged smartphone

Oθόνη

4,7 ιντσών, ανάλυσης 960 x 540 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό

Android 5.1 Lollipop

Επεξεργαστής & RAM

Στο chipset Qualcomm Snapdragon 210 βρίσκεται Quad-core Cortex-A7 που “τρέχει” στα 1.1 GHz, μνήμη RAM 1GB

Αποθηκευτικός χώρος

16GB (επέκταση με microSD)

Φωτογραφική

Πίσω κάμερα 8MP με LED flash, εμπρόσθια 2MP

Μπαταρία

Li-Ion 3,000mAh

Extras

Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, Α-GPS / Glonass, Dual SIM

Διαστάσεις

144,9 x 74,1 x 12,5 χιλ.

Βάρος

185γρ.

Δίκτυο

4G

Keywords
Τυχαία Θέματα