Ζουράρις: Είμαι ΕΑΜίτης και συνεργάζομαι με τον Καμμένο που έχω δει 3 φορές

Ως αντάρτης και εκκλησιαστικός αυτοχαρακτηρίζεται ο Κώστας Ζουράρις ο οποίος συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο για τις ευρωεκλογές.

Με τον όρο εκκλησιαστικός, ο κ. Ζουράρις, εννοεί την εκκλησία του δήμου, ενώ δίνει -τις δικές του εξηγήσεις- για την αριστερή του ιδεολογία και πώς αυτή μπορεί να συνεργαστεί με ένα δεξιό κόμμα όπως αυτό του κ. Καμμένου. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης,

μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου, ο Κώστας Ζουράρις έλεγε πως είναι ΕΑΜίτης συμπληρώνοντας: «Από νεαρός φοιτητής έτρεχα να τα βρει η νεολαία της ΕΔΑ με την νεολαία του Μαρκεζίνη».

Την ίδια ώρα, το κόμμα που ίδρυσε πριν από μερικούς μήνες με την ονομασία «Η Πυρίκαυστος Ελλάς» (με παράλληλη συμμετοχή στη Σπίθα του κ. Μ. Θεοδωράκη) συμφωνεί με ορισμένες αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως ο ίδιος λέει, κυρίως όσον αφορά τα αντιμνημονιακά πιστεύω τους και το γεγονός ότι αρνείται η Ελλάδα να καταστεί ομοσπονδιακό κράτος της Ευρώπης: «Ζητούμε την Ευρώπη των εθνών» αναφέρει χαρακτηριστικά. Και τρίτον, γνώρισε τον κ. Καμμένο πριν από 25 χρόνια σε ένα συνέδριο στη Γλασκώβη, από τότε τον είδε μόνο τρεις φορές και συμφωνεί με τις ιδέες του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα