Ζει ξανά τον τρόμο ο Γέροντας για την επίθεση στη Χρυσή Αυγή: Δεν είδα τίποτα, ένιωσα μόνο σφαίρες

Πάνω από τέσσερις μήνες, δίνοντας μία ξεχωριστή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Αλέξανδρος Γέροντας έχει επιστέψει στο σπίτι του και κοντά στην οικογένειά του.

Ο 29χρονος ήταν το τρίτο θύμα που δέχθηκε τις σφαίρες από την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που όμως έπεσαν νεκροί. Σήμερα το πρωί, ο Αλέξανδρος Γέροντας βρέθηκε στην Αντιτρομοκρατική δίνοντας κατάθεση για την τρομοκρατική επίθεση το

βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, ο 29χρονος ο οποίος από τον Nοέμβριο του 2013 μέχρι και το Σαββατοκύριακο που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σήμερα το πρωί πήγε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και έδωσε κατάθεση για το μοιραίο βράδυ της επίθεσης που στοίχισε τις ζωες των δύο φίλων του, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι απλά είδε δυο σκιές και ξαφνικά ένιωσε τη σφαίρα στο κορμί του. Διατήρησε την ψυχραιμία του και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου και λιποθύμησε. Ο 29χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που εκτέλεσε τους δυο φίλους του και τραυμάτισε τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα