Ζαρούλια σε Δένδια: Εμείς θα κάνουμε την διανομή, ελάτε να μας συλλάβετε [βίντεο]

Ρατσιστική χαρακτήρισε την απόφαση για απαγόρευση των συγκεντρώσεων στην Αθήνα, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Η συγκεκριμένη απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Αστυνομίας, «μπλοκάρει» και την προγραμματισμένη από την Χρυσή Αυγή, διανομή τροφίμων σε Έλληνες.

Η βουλευτής

της Χρυσή Αυγής, μιλώντας από το βήμα της Βουλής κάλεσε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, να πάει και να συλλάβει όσους παρευρεθούν στην ενέργεια του κόμματος τονίζοντας πως ΓΑΔΑ δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής καμμία παρόμοια απόφαση για να απαγορεύσει τις πωλήσεις παράνομων προϊόντων από παράνομους μικροπολητές.

Ενώ λίγο αργότερα με ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή, δηλώνει ότι «η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους», προσθέτοντας ότι «η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση διανομής τροφίμων και ρουχισμού μόνο σε Έλληνες είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα στην οδό Δηλιγιάννη 50, στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα