Ζαρντίμ: Στόχος οι «16»

Μετά την ανατροπή και τη νίκη του στη Γαλλία επί της Μονπελιέ με 2-1, ο Ολυμπιακός πλέον θέλει πρόκριση στην επόμενη φάση του Chamions League.

Ενθουσιασμό σκόρπισε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ στη Γαλλία με 2-1,

με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να αντιμετωπίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας στο Champions League. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είπε στη συνέντευξη τύπου πως «πριν από τα σημερινά ματς έλεγα ότι αν νικήσουμε θα είναι η αρχή για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να κυνηγάμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η πρόκριση στους «16″ του Champions League». 

Το σύνθημα της νίκη μέσα στη Γερμανία επί της Σάλκε έδωσε ο Κώστας Μανωλάς. «Εμείς και μέσα στη Σάλκε θα κυνηγήσουμε να πάρουμε το διπλό, θα παίξουμε με την ίδια τακτική όπως και σήμερα και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη» είπε ο νεαρός αμυντικός, αν και παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στον όμιλο. Από τη πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε ότι «παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Γυρίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τρεις πολύτιμοι βαθμοί».

Στον αγώνα, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, που βρήκε τις δύο ομάδες στο «μηδέν», ανέβηκαν οι ρυθμοί στην επανάληψη. Η Μονπελιέ κατάφερε να προηγηθεί στο 49′ με τον Σαρμπονιέ, ωστόσο ο Ολυμπιακός με μια αντεπίθεση διαρκείας, έφτασε στην ανατροπή και το 2-1 με τέρματα των Τοροσίδη στο 73′ και Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα