Ξεμπρόστιασαν την Ίγκι Αζαλέα – Η περούκα και οι εξαγριωμένοι θαυμαστές [εικόνες]

Το κορίτσι αυτό για κάποιο λόγο προσπαθεί να μας πείσει πως όλα επάνω του είναι φυσικά. Η εκκεντρική τραγουδίστρια όμως, αυτή τη φορά κατάφερε να εξοργίσει τους θαυμαστές της για τα καλά. Ο λόγος; Η περούκα που εντόπισαν οι παρατηρητικοί να, παρότι τόσο καιρό η Ίγκι δηλώνει εξοργισμένη πως τα μαλλιά της είναι φυσικά.

Τα οπίσθια της Ίγκι Αζαλέα τείνουν να εξελιχθούν στα πιο δημοφιλή παγκοσμίως καθώς πολλοί τα συγκρίνουν με εκείνα της Τζένιφερ Λόπεζ. Συνεπώς δεν μας ενδιαφέρει αν είναι δικά της ή επιθέματα. Είναι όμως εξωφρενικό να ωρύεσαι πως η φύση σε προίκισε με κάτι τόσο οφθαλμοφανώς

ψεύτικο και επιτηδευμένο. Μετά τα «τούρμπο» και γεμάτα επιθέματα οπίσθιά της, η Αζαλέα δηλώνει πως τα μαλλιά της δεν έχουν ίχνος εξτένσιον επάνω, όμως ο φωτογραφικός φακός έρχεται να την διαψεύσει.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η 24χρονη τραγουδίστρια εθεάθη με την κόλλα της περούκας της σε άσχημη κατάσταση, σε σημείο που η τραγουδίστρια «προδώθηκε» για το μικρό της ψέμα. Οι θαυμαστές της υποστηρίζουν πως δεν είναι σωστό να κοροϊδεύει τον κόσμο και θεωρούν απαράδεκτο να παρουσιάζονται τέτοια πρότυπα.

Και ξαναλέμε, όχι δεν μας πειράζει που η κάθε γυναίκα επιλέγει να βελτιώσει την εικόνα της με πρόσθετα οπίσθια, μαλλιά ή νύχια. Μας ενοχλεί όμως να μην το παραδέχεται. Ειδικά μια γυναίκα σαν την Ίγκι Αζαλέα που καλώς ή κακώς αποτελεί πρότυπο για πολλά νέα κορίτσια, οφείλει να είναι ειλικρινής και να μη δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις και προσδοκίες στο κοινό της.

Άλλωστε θα άλλαζε κάτι αν μαθαίναμε πως τα οπίσθια της Τζένιφερ ή της Σακίρα είναι ψεύτικα; Θα σταματούσαν μήπως να μας αρέσουν; Δε νομίζουμε.

The post Ξεμπρόστιασαν την Ίγκι Αζαλέα – Η περούκα και οι εξαγριωμένοι θαυμαστές [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα