Βρέθηκε το αγοράκι που φορούσε την φανέλα από σακούλα με το όνομα του Μέσι

Οι θαυμαστές του Μέσι μπορούν πλέον να σταματήσουν την αναζήτηση. Το αγοράκι που φορούσε την φανέλα με ζωγραφισμένο το όνομα του ποδοσφαιριστή, η οποία ήταν φτιαγμένη από πλαστική σακούλα βρέθηκε.

Το αγόρι είναι πέντε ετών και ονομάζεται Μουρτάζα Αχμαντί από το Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον θείο του, Αζίμ Αχμαντί, που δήλωσε στο CNN ότι την φωτογραφία τράβηξε ο μεγαλύτερος αδερφός του, Χουμαγιούν.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Χουμαγιούν στο Facebook,

δείχνουν τον Μουρτάζα να κρατά την σακούλα και στη συνέχεια να τη φορά ενώ φαίνεται να χορεύει.

Οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να ψάχνουν για το αγόρι στα μέσα Ιανουαρίου, όταν ένας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι πόσταρε στο twitter μια εικόνα του αγοριού να φορά μια πλαστική σακούλα «Μέσι».

Η φωτογραφία τον δείχνει μόνο από την πλάτη και το μήνυμα: «Ένα παιδί στο Ιράκ…» ενώ περιελάμβανε και ένα emoji με μια σπασμένη καρδιά.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία αποδείχθηκε ψευδής. Ένας χρήστης του Twitter που έγραψε πως το αγόρι ήταν από το Ντοχούκ, μια πόλη στο βόρειο Ιράκ, αργότερα παραδέχτηκε ότι το είχε επινοήσει ο ίδιος.

Στην πραγματικότητα, ο Μουρτάζα ζει με την οικογένειά του στο Τζαγκόρι, μια πόλη νοτιοδυτικά της Καμπούλ στο Αφγανιστάν. Ο πατέρας του είναι γεωργός και ο Μουρτάζα δεν πάει ακόμη σχολείο. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει ποδοσφαιριστή, δήλωσε ο θείος του. Μάλιστα το αγόρι έχει γίνει διάσημος στην πατρίδα του και θέλει να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Την περασμένη εβδομάδα, ο λογαριασμός στο twitter των οπαδών του Μέσι, έγραψε πως δέχτηκαν μήνυμα από την ομάδα του που έλεγε πως θέλουν να μάθουν ποιο είναι αυτό το παιδί ώστε ο Μέσι να κανονίσει κάτι γι’ αυτόν.

The post Βρέθηκε το αγοράκι που φορούσε την φανέλα από σακούλα με το όνομα του Μέσι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα