Βλέπετε κι εσείς ένα κέικ που αλλάζει χρώμα καθώς γυρίζει; Μήπως ονειρευόμαστε; [βίντεο]

16:13 5/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος γίνεται πιο ρεαλιστής, πιο πραγματιστής και σβήνει τη φλόγα που είχε μέσα του πιτσιρικάς, όταν ονειρευόταν δράκους, διαστημόπλοια, εξωγήινους και όλα όσα έδιναν τη μαγεία στη ζωή μας όταν ήμασταν πιτσιρικάδες.

Κι εκεί που έχεις μεγαλώσει και λες μέσα σου «εντάξει αυτά είναι παιδιάστικα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο», έρχεται το παρακάτω βίντεο για να σε κάνει να αμφιβάλλεις για την σιγουριά σου.

Αν σας κάναμε την ερώτηση «Έχετε ξαναδεί ένα πολύχρωμο κέικ;» θα ήσασταν αρκετοί αυτοί που θα λέγατε Ναι και δεν θα αντιλαμβανόσασταν την οποιαδήποτε έκπληξη.

Όχι πολλοί, αλλά αρκετοί. Αν όμως σας κάναμε την ερώτηση «Έχετε ξαναδεί ένα πολύχρωμο κέι που αλλάζει χρώμα καθώς το γυρνάς;», τότε πόσοι από εσάς θα βρισκόταν στην πλευρά του Ναι; Πολύ λίγοι, ου μην και κανείς.

Βλέποντας το βίντεο μπήκαμε στη διαδικασία να πιστέψουμε στη μαγεία και να πετάξουμε τη σκούφια μας που ο πιτσιρικάς βρίσκεται ακόμα μέσα μας και είναι δυνατός.

Κι επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν πως το έκανε αυτό ο χρήστης CharlotteSometimes του Youtube, δύο μήνες μετά το βίντεο με το τελικό αποτέλεσμα μας αποκάλυψε και το μεγάλο μυστικό.

The post Βλέπετε κι εσείς ένα κέικ που αλλάζει χρώμα καθώς γυρίζει; Μήπως ονειρευόμαστε; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα