Βισκαδουράκης: Μέχρι τα 30 μου ζούσα σε υπόγειο

Ο κωμικός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. 

Ο κωμικός ηθοποιός θανάσης Βισκαδουράκης δεν έκρυψε ποτέ ότι πέρασε δύσκολα χρόνια και σαν παιδί, αλλά και σαν μεγαλύτερος προσπαθώντας να τα καταφέρει σαν νέος ηθοποιός στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Πρόσφατα σ ετηλεοπτική εκπομπή θυμήθηκε γι α άλλη μια φορά το όχι και τόσο ευχάριστο παρελθόν του. Είπε συγκεκριμένα:

«Υπήρχαν εποχές που πήγα να δουλέψω μέχρι σε μπαρ για να μην πεινάσω. Από μέσα

μου έκλαιγα, αλλά τελικά ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει Μέχρι τα 30 μου ζούσα σε ένα υπόγειο. Πέταγε κάποιος μια κουζίνα ή ένα πλυντήριο και τα έπαιρνα εγώ. Το άχρηστο του άλλου ήταν θησαυρός για μένα. Αλλά από εκείνο το υπόγειο πέρασαν οι ωραιότερες γυναίκες».

Όμως ο θανάσης μίλησε και για την τηλεόραση: «Μου έχουν λείψει τα σήριαλ, γιατί έχω περίπου τέσσερα χρόνια να κάνω. Πιστεύω πως όταν ήμουν στη τηλεόραση ήμουν λίγο άπειρος, έως άσχετος. Πολλοί εκμεταλλευτήκαμε τη τηλεόραση στο κασίδι του τηλεθεατή. Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχουν συμβεί στη τηλεόραση. Έχω φερθεί άσχημα και μου έχουν φερθεί άσχημα, με έχουν στεναχωρήσει και έχω στεναχωρήσει. Αλλά έτσι είναι εκεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα