Βγαίνει από την καταστολή η Μυρσίνη Αρναούτη – Όλες οι εξελίξεις για την υγεία της

14:11 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

H 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη και την 21 ετών Φρόσω Κυριακού, το πρωινό που ο αγαπημένος καλλιτέχνης σκοτώθηκε, εξακολουθεί νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μητέρα της, κυρία Νατάσα Αρναούτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στο youweekly.gr αποκάλυψε ότι το παιδί της δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της εφημερίδας Espresso, τα νέα

για την υγεία της φαίνεται πως είναι ευχάριστα.

Οι θεράποντες γιατροί φέρονται να είναι αισιόδοξοι και όπως αναφέρει η εφημερίδα, η 30χρονη κοπέλα που μέχρι τώρα βρισκόταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση βγαίνει σταδιακά από την καταστολή. Αν η υγεία της εξακολουθήσει να καλυτερεύει με αυτούς τους ρυθμούς, ενδέχεται να την αποσωληνώσουν ακόμα και εντός της ημέρας ή την Τρίτη.

Η μητέρα της δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα όσα γράφονται. Ας ελπίσουμε η Μυρσίνη να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Βγαίνει από την καταστολή η Μυρσίνη Αρναούτη – Όλες οι εξελίξεις για την υγεία της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα