Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Καμμένος και Μεϊμαράκης στη Βουλή!

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αφορμή για την ένταση στάθηκε ο προγραμματισμός της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή παράλληλα με το προγραμματισμένο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Καμμένου, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στον πρόεδρο της Βουλής, λέγοντας «Η δημοκρατία παραβιάζεται ασύστολα, ευθύνη έχει προσωπικά ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Έχουμε προγραμματισμένο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδώ και έξι μήνες, έχω ενημερώσει, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ εμβόλιμα συνεδρίαση».

Όταν ο κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων πέρασε στην αντεπίθεση. «Δεν αποδέχομαι τέτοιες κατηγορίες και όταν μιλάμε δημοσίως να είστε το ίδιο προσεκτικός. Εγώ δεν αντιδικώ με πρόεδρο κόμματος, αλλά δεν μπορεί να με εγκαλούν για θέμα που δεν έχω ευθύνη κι εγώ σας εγκαλώ ότι χρησιμοποιείτε την Ολομέλεια με επικοινωνιακή τακτική για το συνέδριο» και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να ντρέπεστε».

Μάλιστα όταν ο κ. Καμμένος πήγε να διαμαρτυρηθεί, ο κ. Μεϊμαράκης του τόνισε: «Καθίστε κάτω. Όταν θα απευθύνεστε στον πρόεδρο της Βουλής, να το κάνετε με τη σοβαρότητα και σεμνότητα που απαιτείται. Και ευχαριστώ που ζητήσατε συγγνώμη»!

Keywords
Τυχαία Θέματα