Τζούλι Μασίνο: «Έχω κάνει σεξ και με γκέι άντρες – Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν»

13:40 4/8/2015 - Πηγή: KoolNews

H Τζούλι Μασίνο σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της, τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, αλλά και το λόγο που δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τον Παύλο Χρίστου , η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια ειλικρινέστατη και καθηλωτική μιλά για όσα ελάχιστες γυναίκες θα τολμούσαν.

«Ήθελα πολύ ένα παιδί αλλά δεν μου έτυχε. Ευτυχώς όμως έχω τόσους πολλούς μαθητές και μου δίνουν τόση αγάπη, έχω πέντε ανίψια και τρία βαφτιστήρια και εν μέρει μου καλύπτουν το κενό. Σύντροφο ήθελα πολύ να έχω, αν και τελευταία μου αρέσει που είμαι ελεύθερη. Βέβαια, αν έρθει κάτι, θα έρθει, δεν σχεδιάζω τίποτα ποτέ», παραδέχτηκε η γλυκιά Τζούλι.

Έχετε πει πως κάνατε προσπάθειες για ένα μωρό, αλλά απέτυχαν. Γιατί δεν σκεφτήκατε τη λύση της υιοθεσίας;

«Γιατί ήθελα το παιδί να έχει και μπαμπά και μαμά. Οι περισσότερες σχέσεις που είχα δεν ήθελαν παιδί. Μόνη μου δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί θα έπρεπε να δουλεύω κιόλας. Όταν χώρισα, ξεκίνησα τις διαδικασίες με ένα δικηγόρο για να υιοθετήσω ένα μωρό, αλλά το σταμάτησα γιατί φοβήθηκα λόγω της υγείας μου. Δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω μόνη μου και δεν ήθελα να το μεγαλώσει μια νταντά, ούτε οικονομικά είχα τέτοια άνεση. Επίσης, δεν ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι απλά από εγωισμό. Ήθελα να γίνει με το σωστό τρόπο και να μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια».

Ακόμα, παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει σε σχέση και με πολύ μικρότερους άντρες…

«Είχα σχέση με έναν άντρα είκοσι δύο χρόνια πιο νέο από εμένα και η τελευταία σχέση μου ήταν έντεκα χρόνια πιο μικρός. Πριν από αυτούς, όμως, πάντα οι σύντροφοί μου ήταν μεγαλύτεροι, γιατί πάντα ήμουν πολύ ώριμη στις σχέσεις μου. Τώρα που μεγάλωσα, στους πιο μικρούς αρέσει η ενέργεια που εκπέμπω. Εγώ δεν ψάχνω για πιο μικρούς, δεν είμαι τεκνατζού, δε μου αρέσει αυτό καθόλου», επεσήμανε.

Ενώ για τις σχέσεις της με ομοφυλόφιλους, εκμυστηρεύτηκε: «Μια ζωή έχω στο περιβάλλον μου γκέι ανθρώπους. Όταν έκανα μόντελινγκ στα 14 μου χρόνια στη Φλόριντα, γνώρισα πολλές γυναίκες που ήταν ομοφυλόφιλες. Είχα φίλες τότε που ήταν γκέι, εγώ όμως ούτε καν φιλί δεν έδωσα με γυναίκα, ούτε από περιέργεια για να δω πώς είναι. Γκέι άντρες έχω στο πλευρό μου μια ζωή, έχω κάνει και έρωτα με γκέι άντρες. Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν κιόλας».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Τζούλι Μασίνο: «Έχω κάνει σεξ και με γκέι άντρες – Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζούλι Μασίνο, Έχω, – Δύο,tzouli masino, echo, – dyo