Τσοχατζόπουλος: Χωρίς το πρόγραμμα των υποβρυχίων η Τουρκία θα μας καταπιεί

Σοκάρει η σημερινή απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώπιον του δικαστηρίου. Ο πρώην υπουργός στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι «από την στιγμή που δεν υλοποιείται το πρόγραμμα των υποβρυχίων η Τουρκία σε πέντε χρόνια θα μας είχε καταπιεί».

Αρνήθηκε για ακόμα μια φορά, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος,

τις κατηγορίες σε βάρος του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην απολογία του , ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Δεν έχω παράνομη ιδιοκτησία, ούτε λογαριασμούς» συμπλήρωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος, και απέδωσε την δίωξη σε βάρος του, σε οργανωμένο σχέδιο που εκπονήθηκε όπως είπε από πολιτικοδικαστικά κέντρα που παρεμβαίνουν δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου.

Δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργός Γιώργο Παπανδρέου. Με εντολή του μάλιστα, ισχυρίστηκε ο κ. Τσοχατζόπουλος «κατασκευάστηκε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής «ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο, το οποίο, μεταλλαγμένο στη συνέχεια, ήρθε από τους εισαγγελείς στο χώρο της δικαιοσύνης».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα