Τρόμος: Επέστρεψε μετά από 32 χρόνια στο Κάνον Τσέιζ το κορίτσι με τα μάτια δίχως ίριδα!

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Κάνοκ Τσέιζ στο Στάφορντσάιρ της Βρετανίας από την μαρτυρία μιας γυναίκας με την κόρη της η οποία κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στο δάσος της περιοχής κατήγγειλαν ότι εμφανίστηκε μπροστά τους ένα μυστηριώδες κορίτσι με μαύρα μάτια σας άνθρακας.

Η ανησυχία είναι μεγαλύτερη γιατί το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί πριν από 32 χρόνια στην περιοχή όταν κάτοικοι μετέφεραν ακριβώς την ίδια εμπειρία. Το κορίτσι που είχαν δει τότε ξανά στο δάσος ήταν χλωμό, αργό στις κινήσεις του αλλά το πιο χαρακτηριστικό από όλα ήταν τα μάτια του. Βαθιά μαύρα,

χωρίς ίριδα! Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η μυστηριώδης φιγούρα εξαφανίστηκε. Και εμφανίστηκε ξανά ξαφνικά πριν από λίγες μέρες σκορπώντας τον τρόμο.

Η γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την μυστηριώδη φιγούρα περιέγραψε την εμπειρία της με τα εξής λόγια:

«Έκανα βόλτα με την κόρη μου. Ξαφνικά, άκουσα το κλάμα ενός παιδιού. Νόμιζα ότι κάτι του συνέβη. Έτρεξα προς την κατεύθυνση απ 'όπου ακουγόταν η κραυγή. Είδα μια κοπέλα, γύρω στα δέκα. Καθόταν ακίνητη και έκρυψε με τα χέρια τα μάτια του» λέει η γυναίκα που το συνάντησε. «Την πλησίασα και την ρώτησα αν όλα ήταν εντάξει. Τότε άρχισε να ουρλιάζει και άφησε κάτω τα χέρια της. Είδα τα μάτια της, ήταν μαύρα, κατάμαυρα. Δεν είχε καν ίριδα. Πήδηξα φοβισμένη και αγκάλιασα την κόρη μου. Όταν κοίταξα πάλι προς το κορίτσι, είχε φύγει» συμπληρώνει η γυναίκα.

Η ίδια ιστορία κυκλοφόρησε στο Κάνοκ Τσέιζ πριν από 32 χρόνια. Μια μυστηριώδης φιγούρα λέει η Λι Μπρίκλι εμφανίστηκε το 1982.

«Η θεία μου ήταν στο Κάνοκ Τσέιζ με τους φίλους της, όταν άκουσαν την κραυγή ενός παιδιού και έτρεξαν προς το μέρος του για να δουν τι συνέβη. Η θεία μου είδε το κορίτσι που έτρεχε συνέχεια. Ήταν περίπου έξι χρόνων. Κατάφερε τελικά να την πλησιάσει και να την πιάσει από το χέρι για να την ρωτήσει τι συμβαίνει. Όταν το παιδί σταμάτησε και γύρισε απότομα, τότε είδε τα μαύρα, νεκρά μάτια της» λέει η Μπρίκλι.

Στη συνέχεια έγινε καταγγελία στην αστυνομία αλλά παρά τις έρευνες της δεν βρέθηκε ποτέ τίποτα. Οι προληπτικοί κάτοικοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τα πνεύματα κάποιων κοριτσιών που δολοφονήθηκαν εκεί στη δεκαετία του '60...

The post Τρόμος: Επέστρεψε μετά από 32 χρόνια στο Κάνον Τσέιζ το κορίτσι με τα μάτια δίχως ίριδα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα