Τρώγοντας…φεύγει η όρεξη – Τα πιο αηδιαστικά πιάτα στον κόσμο

Εαν υπήρχε βραβείο χειρότερου πιάτου, τα παρακάτω θα είχαν καταφέρει να φτάσουν στους φιναλίστ. Πριν διαμαρτυρηθείς για τα ρεβύθια και γκρινιάξεις για τα βραστά κολοκυθάκια, ίσως πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω εκλεκτές λιχουδιές.

Μπορεί να φαίνονται απόκοσμα, αλλά είναι αρκετά διάσημα και μάλιστα κάποιοι τα θεωρούν και λιχουδιές. Καλού κακού, έχε κοντά σου το τηλέφωνο για το κέντρο δηλητηριάσεων.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Kumis

Το συγκεκριμένο γάλα δεν είναι για σοκολατούχο.

Μάλλον είναι για τα σκουπίδια. Παρόλα αυτά είναι αρκετά διάσημο και προτιμάται κυρίως από τους παρασκευαστές τους. Σε αντίθεση με το γάλα που κατεβάζει η εκάστοτε βουβάλα αγελάδα, το γάλα αυτό προέρχεται από θηλυκό άλογο. Από τη φύση του, το συγκεκριμένο γάλα έχει περισσότερες αλκοόλες, πράγμα που το κάνει δυνατό στη γεύση αλλά και στην προτίμηση. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η μούχλα απλώνει τα δεσμά της; Οι παρασκευαστές αφήνουν τους γαλακτοβάκκιλους να αναπτυχθούν και να αναδείξουν περισσότερο αυτό το κατασκεύασμα του αίσχους. Αφού η ζύμωση τελειώσει και το μούχλιασμα έχει μεταμορφώσει το γάλα σε μια πηχτή βρωμερή ουσία, είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Απορούμε πόσοι έχουν επιζήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα