Εκτροχιασμός τρένου στη Νέα Υόρκη – Τέσσερις νεκροί και 63 τραυματίες [εικόνες]

Τρένο του προαστιακού σιδηρόδρομου εκτροχιάστηκε στο Μπρονξ στην Νέα Υόρκη και σύμφωνα με την πυροσβεστική συνολικά πέντε βαγόνια βρέθηκαν εκτός των ραγών. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους τέσσερις ανθρώπους μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες της New York Daily news, που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters,

μέχρι στιγμής οι αρχές κάνουν λόγο για 63 τραυματίες, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των επιβαινόντων στο τρένο.

Πολλά σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή, στον τομέα του σταθμού του Σπάιτεν Ντάιβιλ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες, χωρίς να δίνει για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.

Επιβάτης του τρένου είπε πως η αμαξοστοιχία είχε αναπτύξει μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη ταχύτητα, ενώ αυτόπτης μάρτυρας πάντως ανέφερε πως κανένα από τα βαγόνια δεν έπεσε στον παρακείμενο ποταμό.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος του φορέα Μεταφορών (MTA) ο εκτροχιασμός έγινε γύρω στις 7.20 το πρωί. Ο ίδιος δεν γνωρίζει πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο τρένο ή πόσοι έχουν τραυματιστεί. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι κανένα βαγόνι δεν έπεσε στο νερό, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

#mta #MetroNorth #derailment pic.twitter.com/PVBHgaqeP4

— Jonathan Maggio (@JonMaggio) December 1, 2013

Photo of Metro North passenger train that derailed in the Bronx. Some cars are in the river #NBC4NY pic.twitter.com/WmK9HcKrB4 — Sheldon Dutes (@SheldonDutes4NY) December 1, 2013

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα