Τραυματίστηκαν δύο Κύπριοι στις Βρυξέλλες – Καλά στην υγεία τους Έλληνες μαθητές

Μαθητές από την Ευρυτανία όπως επίσης και Κύπριοι πολίτες βρίσκονται στις Βρυξέλλες όπου το πρωί της Τρίτης σημειώθηκε μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων.

Οι 17 μαθητές από το Λύκειο Ραπτόπουλου Ευρυτανίας που βρίσκονται στις Βρυξέλλες από την Κυριακή επιστρέφουν στην Ελλάδα την Τετάρτη. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδύνεψαν

από τις επιθέσεις.

Την ίδια στιγμή εκτός από τις αλλαγές στις πτήσεις από και προς Βρυξέλλες, μόλις έγινε γνωστό πως ούτε τα τραίνα κινούνται από ή προς την βελγική πρωτεύουσα.

Επίσης στις Βρυξέλλες τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις και δύο Κύπριοι. Πρόκειται για μία νεαρή γιατρό, η οποία ταξίδευε από το Νεπάλ με ενδιάμεση στάση τις Βρυξέλλες και τραυματίστηκε στις εκρήξεις στο αεροδρόμιο. Η γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά και φέρει εγκαύματα. Ο δεύτερος τραυματίας είναι άνδρας και τραυματίστηκε -επίσης, ελαφρά- στις εκρήξεις στο Μετρό.

Το υπουργείο Εξωτερικών στη Λευκωσία παρακαλεί του Κύπριους πολίτες που έχουν οικείους στις Βρυξέλλες, να ενημερώσουν το Υπουργείο Εξωτερικών στα τηλέφωνα +35722801000, +3227395111, στο κινητό του λειτουργού Υπηρεσίας +35799660129 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cycc@mfa.gov.cy και dutyofficer@mfa.gov.cy.

The post Τραυματίστηκαν δύο Κύπριοι στις Βρυξέλλες – Καλά στην υγεία τους Έλληνες μαθητές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα