Τους κόμπλαρε ο Οικονομόπουλος για το The Voice: Τώρα θα σε στενοχωρήσω [βίντεο]

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο αξιοπρεπείς καλλιτέχνες της λαϊκής σκηνής της Ελλάδας και δεν το κρύβει ότι η ελληνική γλώσσα και το ελληνικό τραγούδι είναι το πάθος του. Γι΄αυτό όταν ακούει να προωθούνται ξένα τραγούδια το στηλιτεύει.

Έτσι, σήμερα το πρωί που ήταν καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε την άποψη του για το The Voice

και αν έχει διακρίνει κάποια καλή φωνή από εκεί, η απάντηση του ήταν κάπως άβολη.

«Τώρα θα σε στενοχωρήσω μιας και είσαι και παρουσιαστής εκεί... Αν νομίζετε ότι ψάχνετε να βρείτε την επόμενη φωνή της Ελλάδας ψάχνοντας από τραγουδιστές -οι οποίοι είναι εξαιρετικοί, ξέρω τη Τζωρτζίνα που έχει πολύ καλή φωνή- νομίζω ότι ψάχνετε τη φωνή που τραγουδάει ξένα τραγούδια. Στην Ελλάδα δε νομίζω ότι θα κάνει καριέρα κανένας. Μου είπαν ότι πριν από δύο Παρασκευές έπαιζαν μόνο ξένα τραγούδια, δεν υπήρξε ούτε ένα ελληνικό» ανέφερε με επικριτικό ύφος ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Γιατί δεν τραγουδάνε ελληνικά; Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν σε μάθει ο κόσμος με ξένα τραγούδια και προφανώς σου αρέσει να τα τραγουδάς...Εγώ τα πράγματα έχω μάθει να τα λέω όπως είναι, δεν κρύβω τίποτα. Δε νομίζω ότι θα κάνεις καριέρα στο ελληνικό τραγούδι με ξένα τραγούδια. Όταν λέτε "Ψάχνουμε την επόμενη ελληνική φωνή", με ξένα τραγούδια ποια είναι η ελληνική φωνή; Θα ήθελα να τραγουδάνε ελληνικά τραγούδια. Δεν είπα ότι δεν έχουν ταλέντο τα παιδιά.

«Εγώ πιστεύω ότι σε δεκαπέντε χρόνια δεν θα υπάρχει λαϊκός τραγουδιστής» κατέληξε ο Νίκος Οικονομόπουλος με έντονο ύφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα