“Το σεξ εξομαλύνει τις εντάσεις”

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, την οικονομική κρίση, αλλά και τα όνειρα που κάνει για τα παιδιά της.

Στην εκπομπή «Μίλα» εμφανίστηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2012,η Δέσποινα Βανδή και συζήτησε με την Τατιάνα Στεφανίδου τόσο για το πώς κρατάει δυνατή τη σχέση της με τον σύζυγό της, όσο και για τη ζωή της σαν μητέρα δύο παιδιών.

Η 42χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως η οικονομική κρίση την έχει ανησυχήσει: «Πολύ μεγάλη ανασφάλεια, τεράστια νιώθω! Δόξα τω θεώ λέμε γιατί ξυπνάμε κάθε πρωί και λέμε την υγεία μας την έχουμε. Δεν ξέρω κι εγώ ποια Ελλάδα μας περιμένει, έχουμε έναν πανικό όλοι μας», ενώ για το επίπεδο ζωής που έχει τόνισε: «Δεν τα βρήκα από τη μαμά μου και από τον μπαμπά μου, αυτό είναι αλήθεια Κατ αρχήν είχα την ευλογία να κάνω μια δουλειά που με έκανε πάρα πολύ ευτυχισμένη και με κάνει μέχρι και σήμερα. Με γέμιζε πολύ και με γεμίζει. Η επιτυχία έφερε και χρήματα αλλά και αγάπη από τον κόσμο, γιατί κατά βάθος αυτό αναζητούσα, πολλή αγάπη».

Πώς αντιμετωπίζει, όμως, η ίδια το μέλλον των δυο της παιδιών; «Ήμασταν δυο άνθρωποι που κυνηγήσαμε τα όνειρά μας και τα κατακτήσαμε. Το ίδιο θα θέλαμε και από τα παιδιά μας. Θα θέλαμε μόνοι τους να κάνουν αυτά που θέλουν. Ο κόσμος είναι ανοικτός για να τον κατακτήσουν και εκείνοι, αυτά που κατακτήσαμε εμείς είναι δικά μας, για όσο τα έχουμε» επεσήμανε, προσθέτοντας παράλληλα: «Οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε πολλά δεδομένα. Δεν μας τρομάζει, ξεκινήσαμε και οι δυο από πολύ χαμηλά. Μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Στη γενιά που μεγάλωσα εγώ, που ήμουν ένα παιδί από πολύ χαμηλή τάξη, ντρεπόμουνα. Ντρεπόμουνα επειδή δεν είχα αυτά που είχαν οι άλλοι».

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για τα μυστικά μιας επιτυχημένης σχέσης: «Τατιάνα, είναι προτιμότερο για μία μητέρα και σύζυγο να δουλεύει από το να μη δουλεύει. Γιατί η δουλειά είναι διέξοδος, όταν πας στη δουλειά σου αποβάλλεις την καθημερινότητα, το σπίτι… Σε αποσυμπιέζει. Το σεξ θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να χάνεται μέσα σε ένα ζευγάρι. Εξομαλύνει τις εντάσεις, δεν πρέπει να το αφήνεις».

Σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεών της για το ότι έχει κυτταρίτιδα σαν όλες τις γυναίκες της ηλικίας της και για το έντονο retouche που γίνεται στις επαγγελματικές φωτογραφήσεις των stars δήλωσε: «Μια ματαιοδοξία όλοι την έχουμε. Είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου ωραίο. Απλά όταν το είπα αυτό για να μη νομίζει η γυναίκα που σε βλέπει πως είναι έτσι η πραγματικότητα. Θες να βλέπεις τον εαυτό σου ωραίο, και ο κόσμος το θέλει».

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή έδωσε και κάποιες συμβουλές στα νέα παιδιά που τώρα σχεδιάζουν το μέλλον τους: «Να βάζετε στόχους στη ζωή σας! Και υγιείς στόχους! Να κυνηγάτε το όνειρό σας», ενώ για τα δικά της όνειρα για το μέλλον των παιδιών της συνέχισε: «Νομίζω οφείλουν οι γονείς να αφουγκραστούν τα παιδιά τους και να δουν που αυτά είναι καλοί. Γιατί μεγαλώνοντας η δουλειά δεν θα είναι δουλειά. Έτσι

Keywords
Τυχαία Θέματα