Τώρα στο Facebook δεν υπάρχουν μόνο άνδρες και γυναίκες – Διάλεξε μία από τις 50 επιλογές

Μέχρι τώρα το Facebook προσέφερε στους χρήστες την δυνατότητα να δηλώνουν το φύλο τους αν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Σύντομα αναμένεται να αλλάξει αυτό και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποια από τους πενήντα καινούριες επιλογές που θα προσφερθούν αναφορικά με το φύλο τους.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προσέθεσε μια ειδικά προσαρμοσμένη επιλογή που περιλαμβάνει «περίπου 50 υποκατηγορίες» και οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν ποια τους ταιριάζει. Επίσης δίνεται και η δυνατότητα

τριών επιλογών για την προσφώνηση του χρήστη: αυτός, αυτήν και αυτούς.

Οι συγκεκριμένες επιλογές θα είναι αρχικά διαθέσιμες στους χρήστες στην Αμερική και υπολογίζεται ότι θα την έχουν σταδιακά περίπου 159.000 το μήνα. Οι συγκεκριμένοι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αυτοχαρακτηριστούν ως τρανσέξουαλ, ανδρόγυνο, αμφίφυλος, και διασεξουαλικός, άφυλος κα.

Η μηχανικός του Facebook, Μπριέλ Χάρισον δήλωσε : «Για τους περισσότερους η αλλαγή δε σημαίνει τίποτα, αλλά για κάποιους λίγους έχει πολύ μεγάλη σπουδαιότητα» και είπε ότι η ίδια άλλαξε το φύλο της σε τρανσέξουαλ από γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα