Τώρα και σε ρόλο μοντέλου: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ποζάρει στο περιστύλιο της Βουλής [Εικόνες]

Με μοιραίο ύφος, στήσιμο όλο... χάρη και χαμόγελο που αχνοφαίνεται, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πόζαρε στο περιστύλιο της Βουλής.

Η πολυμήχανη Ζωή Κωνσταντοπούλου που με τα «καμώματα» της και την πολιτική δράση της απασχολεί τα ΜΜΕ, επέλεξε και τον ρόλο του μοντέλου -εκτός από αυτόν της Προέδρου- ποζάροντας αναλόγως στην πίσω είσοδο του κοινοβουλίου.

Οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στην eurokinissi ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο φωτογράφος και ο λόγος που η πρόεδρος πόζαρε «μοιραία». Μπορεί να πρόκειται για κάποια διαφορετικού τύπου συνέντευξη, με ανάδειξη της γυναίκας και όχι της πολιτικού.

Πάντως αντιγράφει μοντέλα με το όλο στήσιμο και αποδεικνύει ότι η Ζωή είναι μόνο μία. Τα μοιραία ενσταντανέ έρχονται λίγες μέρες μετά από την απόδειξη της... μεγαλειότητας της, τότε που έστησε τον Αιγύπτιο υπουργό Άμυνας [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Ε, ολόκληρη πρόεδρος της Βουλής είναι, τι είναι γι αυτήν ένας Υπουργός;

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Τώρα και σε ρόλο μοντέλου: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ποζάρει στο περιστύλιο της Βουλής [Εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews