Τον σκότωσε για να μην του δώσει τα λεφτά που του χρωστούσε

Συνελήφθη ένας 30χρονος ο οποίος σκότωσε και έθαψε κοντά στο σπίτι του έναν Αλβανό για να μην πληρώσει τα λεφτά που του χρωστούσε.

Αρχικά ο άτυχος 31χρονος πούλησε το αυτοκίνητο του στον δολοφόνο για 2.200 ευρώ. Στη συνέχεια ο 30χρονος του έδωσε προκαταβολή 500 ευρώ και συμφώνησαν να του δώσει τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Έπειτα ο 30χρονος ανέβαλε τη συνάντηση για να δώσει τα χρήματα στο θύμα και μετά από λίγες μέρες πήγε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα. Μετά τον τύλιξε με σεντόνια και κουβέρτες και τον μετέφερε στο αυτοκίνητό του σε

ένα οικόπεδο κοντά στο σπίτι του και τον έθαψε.

Ο αδερφός του θύματος πήγε στο ΑΤ Μελισσίων και δήλωσε την εξαφάνιση του 31χρονου ενώ μία μέρα μετά η ομάδα ΔΙΑΣ ανακάλυψε το αυτοκίνητο το οποίο είχε βάψει ο δράστης με άλλο χρώμα.

Τελικά έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ο δράστης ανακαλύφθηκε όπως και ένας αστυνομικός ο οποίος ήταν μπλεγμένος στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης, λίγο μετά την δολοφονία τηλεφώνησε σε έναν αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στην κρατική ασφάλεια και είναι αποσπασμένος στη φύλαξη στόχου. Ο 30χρονος του ζήτησε να έρθει από το σπίτι του γιατί είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι και μόλις άκουσε για την δολοφονία νόμιζε ότι επρόκειτο για κάποιο κακόγουστο αστείο και έφυγε.

Λίγο αργότερα ο 30χρονος τηλεφώνησε ξανά στον αστυνομικό και του είπε ότι σκότωσε κάποιον Αλβανό και θέλει να τον συμβουλέψει. Αλλά και πάλι δεν δέχτηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να εμπλακεί γιατί έχει οικογένεια.

Ο δράστης, έπειτα από πολύωρη ανάκριση, είπε στην απολογία του λογομάχησε με το θύμα το οποίο έβγαλε πιστόλι και στη συνέχεια αναγκάστηκε να τον αφοπλίσει και να τον πυροβολήσει με την καραμπίνα δύο φορές στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προκύπτει ότι το θύμα δέχτηκε δύο σφαίρες από καραμπίνα η οποία βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στο Μενίδι μαζί με άλλα έγγραφα του θύματος.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ συνελήφθη και ο αστυνομικός για υπόθαλψη εγκληματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα