Τον Νίκο Μαζιώτη «φωτογραφίζουν» οι αρχές για την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη [βίντεο]

Τις μαρτυρίες αυτοπτών αλλά και τα στοιχεία που έχει συλλέξει προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι διωκτικές αρχές σχετικά με την επίθεση με καλάσνικοφ στην οικία του Γερμανού πρέσβη στην Ελλάδα και φαίνεται πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία καταλήγουν σε έναν παλιό γνώριμο.

Στον γνωστό αντιεξουσιαστή Νίκο Μαζιώτη για τον οποίο θεωρούν ότι αυτός είναι που κρύβεται πίσω από την χθεσινοβραδινή επίθεση-καρμπόν με το χτύπημα της 17 Νοέμβρη με ρουκέτα τον Μάιο του 1999 πάλι στην

πρεσβευτική κατοικία.

Κατά τραγική σύμπτωση μάλιστα η επίθεση έγινε την ίδια ημέρα με την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη έξω από το σπίτο του Βρετανού πρέσβη στην Κηφισιά.

Αποκαλυπτική είναι και η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είδε έναν άνδρα να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ:

“Είδα έναν άνδρα να πυροβολεί με καλάσνικοφ. Μπορεί όμως να υπήρχαν κι άλλοι...”, είπε αρχικά. Και συνέχισε: “Μόλις τους έχασα από το οπτικό μου πεδίο, έτρεξα στο φυλάκιο του ειδικού φρουρού να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Εκείνη την ώρα έβγαινε και μου ζήτησε να πάω πίσω από το φυλάκιο. Τον ρώτησα “γιατί” και μου είπε μήπως ξανάρθει ένας από τους τρομοκράτες. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, μου είπε να βγω από την πίσω πλευρά του φυλακίου και έδωσα κατάθεση”.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα