Το ζωγράφο-γλύπτη Γκαγκίκ Αλτουνιάν φιλοξενεί η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών [εικόνες]

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει τον καταξιωμένο γλύπτη και ζωγράφο Γκαγκίκ Αλτουνιάν στην έκθεση με τίτλο «Ξεχασμένες Αναμνήσεις».

Γεννημένος στο Ερεβάν της Αρμενίας, ο Γκαγκίκ ζει τα τελευταία 18 χρόνια στην Ελλάδα δημιουργώντας ζωγραφιές και γλυπτά. Στις 24 Οκτωβρίου, ανανεώνει το ραντεβού του με το φιλότεχνο κοινό, 3 χρόνια μετά την τελευταία του ατομική στην Αθήνα.

Μέσα από μία επιτυχημένη πορεία με 15 ατομικές εκθέσεις στην

Ελλάδα και την Αρμενία και συμμετοχές σε πολλές ομαδικές εκθέσεις εντός και εκτός των συνόρων εκθέτει τη νέα του ζωγραφική και γλυπτική δουλειά.

Τα έργα του Γκαγκίκ Αλτουνιάν χαρακτηρίζει η παιδικότητα στη γραφή του και το έντονο χρώμα. Μέσα από την απλότητα που φαινομενικά βλέπει ο θεατής, όσο παρατηρεί τα έργα του ανακαλύπτει κρυμμένες έννοιες.

Τον Αλτουνιάν τον απασχολούν προβλήματα όπως η μετανάστευση και οι δεσμοί της οικογένειας στη σημερινή εποχή και προσπαθεί μέσα από την παιδική του γραφή να δει ο θεατής πιο βαθιά και με μάτια πιο καθαρά, προβλήματα που απασχολούν όλο τον κόσμο. 1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

Info: Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη, Αθήνα | metro Ακρόπολη, 211 182 38 18, 24/10-16/11, Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:00 – 14:30 & 17:30 – 20:30, Τετάρτη, Σάββατο: 11:00 – 16:00, Κυριακή, Δευτέρα: Ανοικτά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, www.technohoros.org

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα