Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά: Γιατί δεν της δίνουν μια εκπομπή; [βίντεο]

Ο παρουσιαστής είχε ένα μίνι ξέσπασμα στη σημερινή του εκπομπή και είπε όλα όσα τον ενοχλούν για τη συμπεριφορά των τηλεκριτικών με την υπόλοιπη τριάδα να συνεπικουρεί και να στάζει χολή.

Η κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη προς τον Λάκη Γαβαλά, έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει μια συζήτηση στην εκπομπή Δέστε Τους σχετικά με τους τηλεκριτικούς και το ρόλο τους.

«Επιτέλους κάποιος μίλησε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο τρόπος που εκφράστηκε η κυρία Γραμμέλη δεν ήταν καλός.

Αυτό το είδος (σ.σ. οι τηλεκριτικοί) τα τελευταία χρόνια έχει πάθει μια τρέλα και θεωρεί ότι κινεί τα νήματα της τηλεόρασης, δεν τα κινεί τα νήματα», είπε ο παρουσιαστής και στην προσπάθειά του να κατανοήσει τι θέλουν να δουν στην ελληνικοί τηλεόραση όσοι την κρίνουν, συμπλήρωσε: «Γιατί δεν πάει να ζητήσει μια εκπομπή; Γιατί δεν της δίνουν ένα κανάλι;».

Η Μαρία Ηλιάκη με τη σειρά της ανέφερε πως νιώθει ότι οι τηλεκριτικοί δεν εκτιμούν κανέναν από την ελληνική τηλεόραση με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει πως: «Έχουν κάποιες συμπάθειες και κάποιες εμμονές πολύ συγκεκριμένες. Κανένα σοβαρό στέλεχος καναλιού δεν θα έπαιρνε σοβαρά μια τηλεκριτικό για να προσλάβει ή να απολύσει κάποιον».

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα