Το τερμάτισε ο Τραμπ: Έδιωξε από ομιλία του γυναίκα επειδή είναι Μουσουλμάνα [βίντεο]

19:08 9/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Μία Μουσουλμάνα γυναίκα που θέλησε να στείλει μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ, έφυγε κακήν κακώς επειδή τόλμησε να βρεθεί σε ομιλία του υποψηφίου για την αμερικανική προεδρία.

Η 56χρονη Ρόουζ Χαμίντ έγινε το πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ όταν βρέθηκε σε ομιλία του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στο Ροκ Χιλ της Νότιας Καρολίνας.

Φορώντας την τυρκουάζ μαντίλα της, και έχοντας στο πέτο της γραμμένη την λέξη «Μουσουλμάνα» μέσα σε ένα αστέρι όπως εκείνο που οι

ναζιστές υποχρεώναν τους Εβραίους να φορούν, κάθισε στις κερκίδες.

Στη μπλούζα της έγραφε ένα μήνυμα: «Καλησπέρα (Σαλάμ), έρχομαι εν ειρήνη». Η 56χρονη αεροσυνοδός στο επάγγελμα άκουσε τα λόγια του Τραμπ για τους Μουσουλμάνους και σηκώθηκε όρθια στις κερκίδες.

Άκουσε κάποιους που τον υποστηρίζουν να τη ρωτούν αν έχει πάνω της βόμβα. «Όχι, έχεις εσύ;» απάντησε εκείνη όπως είπε στο CNN. Όταν οι άνδρες της ασφάλειας την πλησίασαν και την πήραν σχεδόν σηκωτή για να τη βγάλουν από την αίθουσα, το κλίμα έγινε ακόμη πιο εχθρικό. Οι υποστηρικτές του Τραμπ άρχισαν να φωνάζουν και να κουνούν τα πλακάτ που είχαν στα χέρια τους.

«Το μίσος εναντίον μας είναι απίστευτο. Είναι δικό τους το μίσος, όχι δικό μας», είπε ο Τραμπ μετά την απομάκρυνση της γυναίκας από το ακροατήριο.

Muslim woman escorted out of Trump rallyA Muslim woman wearing a hijab was kicked out of Donald J. Trump's campaign event on Friday by police after she stood up in silent protest during Trump's speech. http://cnn.it/1ZTx2jb

Δημοσιεύτηκε από CNN στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

The post Το τερμάτισε ο Τραμπ: Έδιωξε από ομιλία του γυναίκα επειδή είναι Μουσουλμάνα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα