Το στόρι της δολοφονίας του δημοσιογράφου – Η σχέση της οικογένειάς του με αυτή του επιθετικού της Καμπάλα και ο… Παναθηναϊκός!

Τον θάνατο του δημοσιογράφου στο Αζερμπαϊτζάν προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αρχές της χώρας. Όλο το στόρι, από τον πανηγυρισμό με την Τούρκικη σημαία, μέχρι τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο. Τι συνδέει την οικογένεια του δημοσιογράφου, με την οικογένεια του επιθετικού, της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ, που έγινε η αιτία να χαθεί ένας εκπρόσωπος του Τύπου...

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλη η ιστορία ξεκινάει με τη συμπεριφορά του επιθετικού της Καμπάλα, Χουσεΐνοφ,

να πανηγυρίσει με την Τούρκικη σημαία στον αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού, ενώ προκλητικότατη συμπεριφορά είχε και στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Κύπρο, με σκοπό να προκαλέσει, τόσο τους παίκτες του κυπριακού συλλόγου όσο και τους οπαδούς της ομάδας. Αυτή η συμπεριφορά προκάλεσε και την έκρηξη του δημοσιογράφου, ο οποίος στο Facebook έγραψε: «Δεν θέλω τέτοιοι αγενείς άνθρωποι, που δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν, να εκπροσωπούν τη χώρα μου στην Ευρώπη». Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως, από την UEFA, δεν προέκυψε καμία ποινή για τον Χουσεΐνοφ, για την κάκιστη συμπεριφορά που επέδειξε και στα δύο παιχνίδια.

Μετά το σχόλιο του Αλίεφ, σύσσωμοι οι οπαδοί της Καμπάλα, στάθηκαν απέναντι στον δημοσιογράφο καθώς ο Χουσεΐνοφ θεωρείται το ίνδαλμα, όπως αναφέρει το protothema.gr. Ο άτυχος δημοσιογράφος στην πορεία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που συστήνονταν ως ο ξάδερφος του Χουσεΐνοφ και εξαπέλυσε εναντίον του ύβρεις και απειλές. Ο Χουσεΐνοφ, μίλησε με τον δημοσιογράφο στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν από τους Κύπριους παίκτες, ή οπαδούς και τον πανηγυρισμό με την Τούρκικη σημαία το απέδωσε σε ένδειξη φιλίας με τους Αζέρους.

Οι δύο τους είχαν επικοινωνία, σε χαλαρή διάθεση και στο Facebook και στην συνέχεια προέκυψε και δεύτερο τηλεφώνημα από τον, επικαλούμενο, ως ξάδερφο που τον απειλούσε. Στο δεύτερο τηλεφώνημα παρουσιάστηκε μετανιωμένος για τον τρόπο που του μίλησε, νωρίτερα και του ζήτησε να συναντηθούν για να πάνε να πιουν ένα τσάι. Ο δημοσιογράφος αρχικά αρνήθηκε, όπως μετά από πιέσεις δέχθηκε να πάει στο ραντεβού που είχε δώσει με τον θάνατο, όπως αποδείχθηκε τελικώς.

Το ξύλο που τον οδήγησε στον θάνατο

Ο Αλίεφ πήγε στο ραντεβού μόνος του, χωρίς καμία συνοδεία και μόνο τσάι δεν ήπιε. Με το που συνάντησε το ξάδερφο, δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο και ακολούθως εμφανίστηκαν άλλοι πέντε με έξι χούλιγκανς, του πήραν το κινητό για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, αφού νωρίτερα τον είχαν σπάσει, στην κυριολεξία, στο ξύλο. Ο ίδιος με πολύ δυσκολία, όπως αναφέρεται στην κατάθεσή του στην αστυνομία, κατάφερε να επιβιβαστεί σε ένα ασθενοφόρο και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε το ιατρικό πόρισμα είχε πολλά κατάγματα στα πλευρά, εσωτερική αιμορραγία και ανέπνεε πάρα πολύ δύσκολα καθώς είχε προσβληθεί από τα χτυπήματα το συκώτι και οι πνεύμονες. Αμέσως, εισήλθε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, χειρουργήθηκε, όμως όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση της υγείας του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες και είχαν πει στην οικογένειά του ότι δεν μπορεί να ζήσει για παραπάνω από έξι ώρες, αφού ήταν ακατόρθωτο να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία.

Η μαρτυρία του Αλίεφ

Προτού ο 30χρονος εκπρόσωπος του Τύπου, κλείσει δια παντός τα μάτια του και συγκεκριμένα όταν πήγε στο νοσοκομείο και μπορούσε να επικοινωνήσει, συνομίλησε με άλλους δημοσιογράφους και κατέδειξε τον ξάδερφο του επιθετικού της ομάδας ως τον φυσικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε. Παράλληλα, οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη για να απολογηθεί σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Για καλή τύχη του δημοσιογράφου και για κακή του... ξάδερφου, στο σημείο όπου συναντήθηκαν υπήρχαν κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν και ο Εισαγγελέας το κοινοποίησε στην οικογένεια του θανόντος.

Εκτός ομάδας ο Χουσεΐνοφ

Ο αρχηγός της Καμπάλα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ, που θεωρείται ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δημοσιογράφου, έστειλε συλλυπητήριες ευχες στην οικογένεια του Αλίεφ. «Δεν θα άφηνα ποτέ κάποιον να σκοτώσει για μένα. Με τον δημοσιογράφο μιλήσαμε στο facebook και τα βρήκαμε γιατί του εξήγησαν τι έκανα. Τώρα μου λένε ότι είμαι δολοφόνος. Δεν φταίω εγώ. Με κατηγορούν αυτοί που πριν λίγες μέρες ερχόντουσαν στο γήπεδο να με δουν. Αν θέλουν να μάθουν για μένα ας ρωτήσουν τους φίλους και την οικογένεια μου», είπε αρχικά και στη συνέχεια τα έβαλε με τους... δημοσιογράφους: «Δεν φταίω εγώ. Πως μπορούν να γράφουν τέτοια πράγματα για μένα; Θέλω να γράφουν αλήθεια, αλλά δυστυχώς μόνο λίγοι δημοσιογράφοι γράφουν αλήθεια».

Μετά από αυτά που έγιναν, ο Χουσεΐνοφ, έμεινε εκτός ομάδας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Θα πρέπει η κατάσταση αυτή να διερευνηθεί και να διαλευκανθεί από τις αρμόδιες αρχές για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Παρότι ο Γιαβίντ Χουσεΐνοφ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, θα παραμείνει εκτός ομάδας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Τι συνδέει τις δύο οικογένειες

Παρά το γεγονός ότι ο Χουσεΐνοφ θεωρείται ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Αλίεφ, οι γονείς τους ήταν γνωστοί από το παρελθόν καθώς ήταν συμμαθητές στο σχολείο. Η μητέρα του δημοσιογράφου, θεωρεί πως ο Χουσεΐνοφ είναι ο υπαίτιος που έχασε ο γιος της την ζωή του και αποκάλυψε πως φανατίζει τους φίλους του για αυτό έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Η αντιπαλότητα με τους Έλληνες

Σύμφωνα με την παγκόσμια ιστορία, οι Αζέροι έχουν Τούρκικες ρίζες και προασπίζουν την αντιπαλότητα με την Ελλάδα. Σε σχόλια και αναρτήσεις που κάνουν στο Facebook τονίζουν πως το γήπεδο στις 27 Αυγούστου πρέπει να είναι γεμάτο με Τούρκικες σημαίες και όπως καταλαβαίνετε καλά, στον επαναληπτικό ο Παναθηναϊκός θα περάσει δύσκολες στιγμές.

The post Το στόρι της δολοφονίας του δημοσιογράφου – Η σχέση της οικογένειάς του με αυτή του επιθετικού της Καμπάλα και ο… Παναθηναϊκός! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα