Το ΣΔΟΕ σφράγισε beach bar λίγο πριν τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος

Δυσάρεστη ήταν η «έκπληξη» που επεφύλασσε το ΣΔΟΕ στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος επρόκειτο να τραγουδήσει σε beach bar στο Λιτόχωρο, κάτι που τελικά δεν έγινε λόγω… λουκέτου!

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου στις 22:00 το βράδυ και σύμφωνα με το seleo.gr, ο κόσμος με 20 ευρώ αποκτούσε το δικαίωμα να την παρακολουθήσει και να πιει και ένα ποτό.

Ωστόσο

τελικά, λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο που σε αυτήν την πε΄ριπτωση ήταν το ΣΔΟΕ το οποίο και σύμφωνα με την ανακοίνωση σφράγισε την επιχείρηση γιατί «δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε έλεγχο που διενήργησε χθες (09-08-2013) η Π.Δ. ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, διαπιστώθηκε ότι «επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας «καφέ μπάρ-εστιατόριο», που εδρεύει στην περιοχή Λιτοχώρου Πιερίας, στην οποία εμφανιζόταν επώνυμος τραγουδιστής, δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.

Κατ” εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13 παρ.1 του ν. 2523/97, το συνεργείο ελέγχου προέβη στην σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες, παρουσία της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα