Το νου σου! – Τα πράγματα που κάνουν τη διαφορά στις διακοπές σου

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον και η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Φυσικά και αναφερόμαστε στη μεγάλη ώρα των διακοπών. Για 10-15 μέρες όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου θα τα αφήσεις πίσω και θα χαλαρώσεις, κάτω από τον ήλιο, σε μια παραλία.

Και όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό, αναρωτιέσαι τι να πάρεις μαζί σου. Κοίτα να δεις, όλη τη λίστα δεν μπορούμε να στην πούμε, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν τη διαφορά στις διακοπές. Για αυτό μην ξεχάσεις να τα βάλεις στη βαλίτσα

σου.

iPad: Παλιότερα έπαιρνες μαζί σου βιβλία, iPod, περιοδικά, φωτογραφική μηχανή, πράγματα που ήθελες να έχεις στην παραλία. Τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα - iPad. Το gadget που έχει μέσα του τα πάντα και στα αποκαλύπτει με ένα άγγιγμα. Μέχρι και ταινία μπορείς να δεις.

Καπέλο: Σιγά την πρωτοτυπία θα σκεφτείς. Αλλά δεν λέμε τα καλοκαιρινά, αθλητικά καπέλα με το σήμα της ομάδας πάνω. Όχι, αυτά άστα για τα πιτσιρίκια. Η μόδα θέλει κάτι πιο στυλάτο, όπως panama ή το κλασικό καβουράκι. Και την δουλειά τους κάνουν και μέσα στο στυλ σε έχουν.

Δεύτερο μαγιό: Να σου πω κάτι; Η προτεραιότητα στις διακοπές είναι η παραλία, η θάλασσα και η βουτιές. Αυτό είναι που δεν βρίσκεις εύκολα στο κέντρο. Για αυτό, καλό είναι να έχεις και ένα δεύτερο μαγιό μαζί σου, αν αποφασίσεις να τη βγάλεις στην παραλία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πόσο χώρο πιάνει έτσι και αλλιώς;

NIVEA MEN: Ωραίος ο ήλιος και η αλμύρα της θάλασσας, αλλά δεν κάνει και καλό στην επιδερμίδα. Για αυτό η σειρά NIVEA MEN θα σε ενυδατώσει και θα σε αναζωογονήσει όταν θα το έχεις ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα