Το νέο αυτογκόλ του Φίλη που εκνεύρισε τον Τσίπρα

Αν υπήρχε τίτλος πρώτου σκόρερ στα αυτογκόλ αναμφίβολα θα τον κέρδιζε ο Νίκος Φίλης. Ο Υπουργός Παιδείας, αν και έχει έντονο συναγωνισμό από τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν επίσης έφεση στα αυτογκόλ, κερδίζει τον τίτλο με το σπαθί του.

Μετά την τελευταία πολυσυζητημένη δήλωσή του κ. Φίλη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων αλλά Εθνοκάθαρση, πολλά ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν για την αντίδραση του Μαξίμου.

Κάποιοι υποστήριξαν

ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έξαλλος μαζί του και κάποιοι άλλοι ότι ο Πρωθυπουργός τον στήριζε 100%. Ως συνήθως η αλήθεια βρισκόταν κάπου στη μέση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr στο Μαξίμου επικράτησε έντονος προβληματισμός, που έφτασε τα όρια του θυμού, γιατί η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φίλη έγινε όταν είχε έρθει στη χώρα μας ο Μοσκοβισί.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει η Κυβέρνηση την μάχη στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Γιατί αντί να κουβεντιάζουμε για τη στήριξη του Γάλλου Επιτρόπου στην ελληνική Κυβέρνηση, τις εντυπώσεις μονοπώλησε ο Νίκος Φίλης με την δήλωσή του. Δεν υπήρχε όμως οξεία αντίδραση, ούτε θέμα κόκκινης κάρτας (βγήκε η πρώτη κίτρινη όμως) και μάλιστα δόθηκε εντολή σε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψουν τον Υπουργό Παιδείας.

Το Μαξίμου θεωρεί πως η διατύπωση του κ. Φίλη στον Ενικό δεν δημιουργεί πολιτικό πρόβλημα, αλλά δυσαρεστήθηκαν με το timing σε μια ερώτηση που θα μπορούσε να την είχε αποφύγει στις 2 το βράδυ.

The post Το νέο αυτογκόλ του Φίλη που εκνεύρισε τον Τσίπρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα