Το κοινό μίλησε – 4+1 τηλεοπτικές σειρές που απαιτούμε να συνεχιστούν!

Υπάρχουν σειρές, οι οποίες όσες φορές και να προβληθούν στην τηλεόραση σε επανάληψη, δεν πρόκειται να τις βαρεθείς. Πολυαγαπημένες σειρές που έκαναν τον κύκλο τους και έπρεπε-δυστυχώς-να τελειώσουν.

Γράφει ο Σήφης Γαρυφαλάκης

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να γυριστούν νέα επεισόδια παλαιών, αλλά λόγω θανάτων των ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν ή λόγω του σεναρίου, είναι αδύνατο. Τρανό παράδειγμα το Breaking Bad, το οποίο όλοι

θέλουν αν επιστρέψει, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβει, επειδή – ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ALERT- ο Γουόλτερ Γουάιτ, ή αλλιώς Χάιζενμπεργκ, έχασε την μάχη με τον καρκίνο στο τέλος της σειράς.

Το Γεγονός

Τα X-Files επιστρέφουν. Οι δύο πράκτορες του FBI, Ντέινα Σκάλι και Φοξ Μόλντερ θα πιάσουν ξανά δουλειά τον Ιανουάριο του 2016 και για 13 νέα επεισόδια θα ασχοληθούν με απαγωγές από εξωγήινους, εμφανίσεις ΑΤΙΑ, θεωρίες συνομωσίας και πολλά άλλα.

Το τρέιλερ της νέας σεζόν:

Με αφορμή τν επιστροφή αυτή, το koolnews.gr σας παρουσιάζει ποιες άλλες σειρές θα θέλαμε να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη.

Friends

Πρώτη και καλύτερη σειρά που θα έπρεπε επιστρέψει επειγόντως είναι «Τα Φιλαράκια». Η σειρά που παίζει ασταμάτητα τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου στην Ελλάδα είναι για τους περισσότερους (οι υπόλοιποι απλά δεν την έχουν δει) η καλύτερη σειρά που βγήκε τις τελευταίες δεκαετίες. Η παρέα των έξι (Τζόι, Τσάντλερ, Ρος, Μόνικα, Ρέιτσελ, Φοίβη) δεν ήταν απλά χαρακτήρες της σειράς. Ταυτιστήκαμε με τα αστεία του Τσάντλερ, την αυτοπεποίθηση του Τζόι με τις γυναίκες, την τρέλα της Φοίβη, την τελειομανία της Μόνικα, την nerd-οσύνη του Ρος. Κακά τα ψέματα οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) έχουν ζήσει ή ζήσαμε παρόμοιες καταστάσεις με την παρέα του Central Perk.

Η σειρά ακόμα και σήμερα προβάλλεται και παρακολουθείται από εκατομμύρια τηλεθεατές, οι οποίοι θα έδιναν τα πάντα για μερικά καινούρια επεισόδια.

Ατάκες όπως: «how u doing?», «Unagi», «We were on a break» και «Joey doesn’t share food» έχουν περάσει στην ιστορία.

Lost

To Lost (ή για την ΕΡΤ «Οι Αγνοούμενοι») καθήλωσε το 2004 τους τηλεθεατές στους δέκτες τους. Ο Τζακ , η Κέιτ, ο Σιόγερ, ο Τσάρλι και οι υπόλοιποι επιζώντες πτώσης του αεροπλάνου προσπαθούσαν να επιζήσουν σε ένα νησί γεμάτο εκπλήξεις. Ο παραγωγός Τζέι Τζέι Άμπρααμς είχε καταφέρει να συνδυάσει δράμα, μυστήριο και επιστημονική φαντασία με απόλυτη επιτυχία (για τις τρεις πρώτες σεζόν τουλάχιστον). Το μυστικά που έκρυβαν οι χαρακτήρες μας έκαναν να καταλάβουμε ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μην είναι αυτό που δείχνει προς τον έξω κόσμο.

Πολλοί- ανάμεσά τους και εγώ- είναι εκείνοι που ακόμα δεν έχουν καταλήξει για το τι πραγματικά συνέβη στο τέλος της σειράς. Λίγο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου το 2010, υπήρχε η φήμη ότι θα προβληθούν ακόμα 2 επεισόδια, για να εξηγηθούν τα αναπάντητα ερωτήματα του κόσμου. Τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο προς απογοήτευση των περισσοτέρων.

MacGyver

O μυστικός πράκτορας της διπλανής πόρτας. Ο πράκτορας που μπορούσε να μπει στο κτίρια ύψιστης ασφαλείας με μόνο έναν συνδετήρα. Το όπλο του Άνγκους Μακ Γκάιβερ ήταν η εξυπνάδα του και η εφευρετικότητα του. Έχοντας μόνο ένα σακίδιο με καθημερινά προϊόντα και έναν ελβετικό σουγιά, ήταν ικανός να κατασκευάσει ακόμα και… διαστημόπλοιο. Βόμβα από τσίχλα, απινιδωτής από δύο κηροπήγια είναι μερικές από τις απίστευτες επινοήσεις του.

Προσωπικά ήμουν ακόμη μικρός όταν παιζόταν στην Ελλάδα ο Μακ Γκάιβερ (νομίζω στο ΕΡΤ), αλλά είχα προσπαθήσει μιμηθώ τον εφευρετικό πράκτορα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κάψω ένα χαλί και να κάνω μερικά ράμματα στο δάχτυλο μου. Η προσπάθεια μετράει όμως.

Sex and the City

(από την Ευγενία Κουντούρη, μην γίνουμε και ρεζίλι!)

Η Κάρι παντρεύτηκε επιτέλους τον Mr. Big, ήρθαν και δύο ταινίες και το Sex and the City αποτελεί οριστικά παρελθόν. Μαζί του τέλειωσαν και οι στιγμές όπου καθόσουν στον καναπέ του σπιτιού σου, μάθαινες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την επομένη ημέρα που πήγαινες για καφέ με την φίλη σου μπορούσες να της εξηγήσεις πως μπορεί επιτέλους να καταλάβει εάν ο γκόμενος που έχει βάλει στο μάτι εδώ και μήνες την θέλει ή όχι. Το «μάθημα» της Μιράντας δεν πήγαινε ποτέ χαμένο.

Η Κάρι, η Σαμάνθα, η Μιράντα και η Σούζαν μας λείπουν. Τα Manolo Blahnik σε λίγο καιρό θα θεωρούνται ξεπερασμένα. Νέες τάσεις μόδας, νέα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών κι εμείς δεν έχουμε πλέον κανέναν να μας... καθοδηγήσει. Το sex and the City πρέπει να επιστρέψει γιατί ακόμα και σε περίοδο κρίσης μια γυναίκα θα βρει λεφτά για ένα μοναδικό ζευγάρι παπούτσια.

Το ερωτηματικό με το Prison Break

Το Prison Break θα επιστρέψει και αυτό στην μικρή οθόνη, όμως υπάρχουν ήδη αντιδράσεις καθώς όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να επιστρέψει στη σειρά ο Wentworth Miller, από τη στιγμή, που ο χαρακτήρας του, aka. ο Michael Scofield πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

ΒONUS

Η κορυφαία στιγμή που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση

Πιο πάνω ανέφερα την εφεύρεση του Μακ Γκάιβερ, τον απινιδωτή. Όμως μπροστά στον Μιτς Μπιουκάναν (Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο Baywatck) ο Μακ Γκάιβερ δεν πιάνει μία.

Χωρίς άλλα λόγια απολαύστε την χρήση του απινιδωτή από τον ναυαγοσώστη Μπιουκάναν.

Στο 37:30 του βίντεο:

The post Το κοινό μίλησε – 4+1 τηλεοπτικές σειρές που απαιτούμε να συνεχιστούν! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα