Το «έκλεισε» το ΣΔΟΕ – Το «άνοιξε» ο καταστηματάρχης…για να τραγουδήσει ο Κιάμος

08:35 5/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους» έγραψαν υπεύθυνοι νυχτερινού κέντρου της Χαλκιδικής απόφαση του ΣΔΟΕ να μπει 48ωρο λουκέτο στο μαγαζί μετά από έλεγχο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδώσει καμία απόδειξη.

Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα όπου τραγουδούσε ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος

διαπίστωσε ότι δεν είχε κοπεί ούτε μια απόδειξη και έτσι αποφάσισε 48ωρο κλείσιμο του καταστήματος εφαρμόζοντας το Άρθρο 13 του Ν. 2523/97.

Παρά την απόφαση αυτή όμως, ο ιδιοκτήτης δεν πτοήθηκε απ’ ότι φαίνεται καθώς αποφάσισε να ανοίξει κανονικά το μαγαζί του. Για το λόγο αυτό με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Η απόφαση φαίνεται δεν ήταν αρκετή για να πτοήσει τον επιχειρηματία. Το λουκέτο άνοιξε και το Σάββατο το νυχτερινό κέντρο άρχισε να δέχεται κανονικά κόσμο παρά την επιβολή κλεισίματος για το Σαββατοκύριακο.

Πάντως σύμφωνα με την ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, που μίλησε στο Mega, το μαγαζί θα σφραγιστεί και πάλι, ενώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσάνδρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα