Το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού και η Super League σήμερα

Στο Αγρίνιο θα ψάξει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, η Μυτιλήνη ανοίγει τις πύλες της για τον πρώτο αγώνα της Καλλονής στο νησί και ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή...

ΑΕΛ Καλλονή – Εργοτέλης

Όλη η Λέσβος είναι στο πόδι. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας της Καλλονής στην Super League,

η ομάδα του νησιού ανοίγει τις πύλες της φυσικής της έδρας και υποδέχεται τον Εργοτέλη. Οι μετακινήσεις σε ΟΑΚΑ, και Κλεάνθης Βικελίδης σταματούν καθώς το γήπεδοι της ΑΕΛΚ είναι έτοιμο προς χρήση και θέλουν να δώσουν στους οπαδούς την αφορμή να φωνάξουν με νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες έχουν απουσίες και στόχο το διπλό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ώρα σύσκεψης: 19:15, Novasports1

Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Απουσίες: (Καλλονή) Καμαρά, Στεφάνοβιτς, Μπαρέρα, (Εργοτέλης) Μπαμ Μπαμ, Γιοβάνοβιτς.

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο Πανθρακικός, ο οποίος ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Απεναντίας ο ΠΑΣ στην πρεμιέρα πήρε το «τρίποντο» απέναντι στον Εργοτέλη και στην Κομοτηνή θέλει να συνεχίσει το σερί νικών.

Ώρα σύσκεψης: 19:15, Novasports2

Συνάντηση κορυφής: Δ.Α.Κ Κομοτηνής

Απουσίες: (Πανθρακικός) Ρομέου, (ΠΑΣ Γιάννινα) Τσάβες

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Την πρώτη του εκτός έδρας δοκιμασία θα δώσει ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός θέλει να δυσκολέψει τους «ερυθρόευκους» και να τους αποσπάσει βαθμό, η βαθμούς, Ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αφελάι, ο οποίος είναι τραυματίας και την θέση του θα πάρει άλλο ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ώρα σύσκεψης: 21:30, Novasports1

Συνάντηση κορυφής: Γήπεδο Παναιτωλικού

Απουσίες: (Ολυμπιακός) Αφελάι, (Παναιτωλικός) Βιγιαφάνες

The post Το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού και η Super League σήμερα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα