Το Χριστουγεννιάτικο βίντεο που θα σας γεμίσει δάκρυα – Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τους ηλικιωμένους;

Ένα διαφημιστικό βίντεο των βρετανικών πολυκαταστημάτων «John Lewis» ήταν αρκετό για να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να κάνει όλους μας να σκεφτούμε τη θλιβερή πραγματικότητα πίσω από τη λάμψη των Χριστουγέννων.

Τα ίδια πολυκαταστήματα προσφέρουν μέρος τον εσόδων από ορισμένα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια σε ηλικιωμένους του Ηνωμένου Βασιλείου που ζουν ολομόναχοι, χωρίς οικογένεια και δικούς τους ανθρώπους, καλώντας όλους μας να προσφέρουμε λίγη χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Φώτα, στολίδια, δώρα, πλούσια τραπέζια και πολλά χαμόγελα συνθέτουν την εικόνα των Χριστουγέννων,

της γιορτής που λατρεύουν τα παιδιά και… μισούν οι άνθρωποι που νιώθουν τις μέρες εκείνες πιο μόνοι από ποτέ.

Το βίντεο επικεντρώνεται στα συναισθήματα των μοναχικών ηλικιωμένων την ώρα που οι νεότεροι απολαμβάνουν τα οικογενειακά τραπέζια και ξεχνούν πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν δικοί τους άνθρωποι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν ανάγκη λίγη από την προσοχή και την αγάπη τους.

Ποιος όμως είναι αυτός που μπορεί πραγματικά να αγκαλιάσει και να αγαπήσει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που παλεύει με τη μοναξιά και την ανασφάλειά του; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…

The post Το Χριστουγεννιάτικο βίντεο που θα σας γεμίσει δάκρυα – Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τους ηλικιωμένους; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα